Sportime

Τι είναι αυτό που κάνει τον Γιάννη Αλαφούζο να... «σκιπάρει» τους αρμόδιους και να παίρνει αποφάσεις μόνος του;

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει ξανά προσωπικά τις αποφάσεις στον Παναθηναϊκό, βάζοντας στην άκρη τους συνεργάτες του.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Αν προκύψει πρόταση από ΜLS για Πάλμερ Μπράουν, ο Παναθηναϊκός δεν θα την ακυρώσει, αν τα λεφτά είναι καλά.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Πρέπει να το εξετάσει σε βάθος κάποιος αυτό που συμβαίνει με τον Γιάννη Αλαφούζο για να βγάλει τα συμπεράσματά του, για το τι δηλαδή συμβαίνει στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε τακτά χρονικά διαστήματα αποφασίζει και... διατάσσει, παίρνοντας αποφάσεις που θα έπρεπε να παίρνουν αυτοί τους οποίους πληρώνει έναν σκασμό λεφτά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος λοιπόν ξαναχτυπά, αποφασίζοντας, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ να το πάρει... πάνω του και να φέρει προπονητή αυτός. Τον Ράφα Μπενίτεζ.

Τι όμως κάνει τον Γιάννη Αλαφούζο να λειτουργεί έτσι; Έχει Μπαλντίνι που λέει κράτα τον Κόντη. Έχει Παπαδημητρίου, έχει Τζαβέλα. Ε και; Θέλει Ράφα Μπενίτεζ ο πρόεδρος. Δεν του βγήκε με τον Φατίχ Τερίμ, θεωρεί πως θα του βγει με τον Μπενίτεθ.

Τί όμως κάνει τον Γιάννη Αλαφούζο να λειτουργεί έτσι;

Ίσως η ανάγκη του να αγαπηθεί (επιτέλους) από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Έναν... σκασμό λεφτά έχει βάλει και βλέπει μόνιμα το πανό «πούλα». Θέλει πιθανώς να κάνει και αυτός το κομμάτι του. Πληρώνω που πληρώνω, σου λέει, τα ακούω που τα ακούω, σου ξαναλέει, ας τα ακούω και να... φταίω κιόλας.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα