To «όνειρο» του Μπενίτεθ με Τεττέη και η εισήγηση για δύο φορ!
Ο Μπενίτεθ θέλει να καθιερώσει ως δεξί εξτρέμ τον Τεττέη, ζητώντας να αποκτηθούν δύο φορ το καλοκαίρι.
O Mπενίτεθ... βαφτίζει δεξί εξτρέμ τον Τεττέη και ζητάει να αποκτηθούν δύο επιθετικοί το καλοκαίρι!
Όχι πως δεν έχει ανταποκριθεί στη θέση αυτή ο Ανδρέας Τεττέη. Την έχει παίξει και στην Κηφισιάυπό άλλες συνθήκες βέβαια και κατά καιρούς έχει αγωνιστεί ως δεξί εξτρέμ. Αυτή η προοπτική όμως δεν υπήρχε στον Παναθηναϊκό. Έγινε άμεσα βασικός και ήταν ο σέντερ φορ των πράσινων σε πολλά παιχνίδια με σπουδαία μάλιστα επιτυχία.
Κόντρα στην ΑΕΚ ο Ράφα Μπενίτεθ τον δοκίμασε δεξιά, αφήνοντας τον Ταμπόρδα στην κορυφή! Ασχολίαστο το δεύτερο σκέλος... Ο Τεττέη τα πήγε εξαιρετικά. Έκανε αλλαγή τον Πήλιο, είχε μεγάλο πρόβλημα μαζί του ο Πένραϊς και γενικά ότι καλό έκανε επιθετικά ο Παναθηναϊκός, ερχόταν από τη δεξιά του πτέρυγα.
Ο Μπενίτεθ σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει και στον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ στην ίδια θέση, ενώ στην κουβέντα που έγινε με τη διοίκηση πρόσφατα, έδειξε ότι αν ο ίδιος έμενε στην ομάδα θα έπαιρνε τουλάχιστον δύο φορ, καθώς σκέφτεται πιο σοβαρά να χρησιμοποιεί τον Τεττέη δεξιά.
Είναι κάτι που... δεν θα μάθουμε αν θα συμβεί, καθώς ο Τεττέη θα είναι σίγουρα στο ρόστερ της νέας σεζόν αλλά όχι με τον Μπενίτεθ προπονητή.
Διαβάστε επίσης
Παναθηναϊκός: Την ίδια «κασέτα» παίζει πάλι ο Μπενίτεθ!
Ο Ολυμπιακός δεν αντέχει άλλη πληγή από τον ΠΑΟΚ και το ξέρει καλύτερα από όλους
