Sportime

Βόλος - ΑΕΚ: Με σούπερ εκπλήξεις στην εντέκαδα ο Νίκολιτς

Με 22.000 οπαδούς στο πλευρό της σε εκτός έδρας ματς μάλιστα, η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στο Βόλο για να μείνει στην κορυφή

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Με 22.000 οπαδούς στο πλευρό της σε εκτός έδρας ματς μάλιστα, η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στο Βόλο για να μείνει στην κορυφή
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με 22.000 οπαδούς στο πλευρό της σε εκτός έδρας ματς μάλιστα, η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στο Βόλο για να μείνει στην κορυφή.

Ο Μάρκο Νίκολιτς όλη την εβδομάδα έχει... κρατήσει στην τσίτα τους παίκτες του. Παρά το γεγονός πως το Πανθεσσαλικό θα θυμίζει Νέα Φιλαδέλφεια. Αλλά στην κυριολεξία πλέον όχι στο κλισέ.

Με 22.000 κόσμο στο πλευρό της, η ΑΕΚ με τρίποντο μένει σε διαφορά από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και κρατά την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μάρκο Νίκολιτς τις κάνει τις εκπλήξεις του στην 11άδα. Όχι στην άμυνα. Ο Βίντα παίρνει τη θέση του Μουκουντί. Μένει ο Πήλιος αριστερά. Ούτε στα χαφ, ούτε στην επίθεση. Στα εξτρέμ.

Ο Μάνταλος και πάλι αριστερά όπως με το Λεβαδειακό. Αν και Γκατσίνοβιτς, Κοϊτά είναι διαθέσιμοι δεν παίζουν βασικοί. Είναι στον πάγκο. Ο Μάνταλος στο ένα άκρο, ο Λιούμπισιτς στο άλλο.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Ρέλβας, Πινέδα, Μαρίν, Μάνταλος, Λιούμπισιτς, Βάργκα, Γιόβιτς.

Στον πάγκο είναι οι Μπρινιόλι, Γκεοργκίεφ, Γκρούγιτς, Ζοάο Μάριο, Πενράις, Περέιρα, Σαχαμπό, Κουτέσα, Γκατσίνοβιτς, Κοϊτά, Ζίνι, Ελίασον.

Επίσης σε κατηγορίες: ΑΕΚ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα