SPORTIME BET

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 1.968.021 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου 2020, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 1.968.021 ευρώ. Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης στο Αγρίνιο, ο οποίος κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και δύο παίκτες σε Αττική και Τήνο που κέρδισαν από 5.000 ευρώ...
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη 1.968.021 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 10 έως τις 16 Αυγούστου 2020, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 1.968.021 ευρώ.

Μεταξύ των νικητών ήταν ένας τυχερός παίκτης στο Αγρίνιο, ο οποίος κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και δύο παίκτες σε Αττική και Τήνο που κέρδισαν από 5.000 ευρώ στο παιχνίδι «SUPER ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ».

Επίσης, δύο τυχεροί στην Καλαμαρία και στη Ρόδο κέρδισαν 2.000 ευρώ ο καθένας στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ». Επιπλέον, 38 παίκτες κέρδισαν την προηγούμενη εβδομάδα από 1.000 ευρώ ο καθένας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζόκερ 18/8: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Στην γκάμα των παιχνιδιών προστέθηκε πρόσφατα το νέο παιχνίδι «SUPER ΣΚΡΑΤΣ 1.000.000€», αξίας 10 ευρώ, το οποίο προσφέρει 24 ευκαιρίες για κέρδη έως 1.000.000 ευρώ.

Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Στουτγκάρδη – Γιουνγκ Μπόις 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Στουτγκάρδη – Γιουνγκ Μπόις 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Στουτγκάρδη - Γιουνγκ Μπόις σε βραδιά Europa League με ένταση και ρυθμό, όπου τα λάθη και οι λεπτομέρειες μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Νότιγχαμ Φόρεστ – Φερεντσβάρος 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Νότιγχαμ Φόρεστ – Φερεντσβάρος 29/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Νότιγχαμ Φόρεστ - Φερεντσβάρος σε ευρωπαϊκό βράδυ με ένταση, όπου οι λεπτομέρειες στις φάσεις και η διαχείριση ρυθμού θα κρίνουν πολλά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ – Έκπληξη με Αντρέ Λουίζ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Οι σκέψεις για ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ – Έκπληξη με Αντρέ Λουίζ

Στις σκέψεις τους Μεντιλίμπαρ είναι να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς, η οποίοι έκαναν υπερπροσπάθεια την Τετάρτη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Διπλό στα χιόνια στο Άμστερνταμ – Μέσα και ο Αντρέ Λουίζ

ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Διπλό στα χιόνια στο Άμστερνταμ – Μέσα και ο Αντρέ Λουίζ

Ταχύρρυθμα ένταξης ξεκίνησε ο Μεντιλίμπαρ στο Αντρέ Λουίζ και ο λόγος είναι πως ο Βάσκος τον υπολογίζει κανονικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Η απουσία που πέρασε στα ψιλά δείχνει όμως τέλος εποχής

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η απουσία που πέρασε στα ψιλά δείχνει όμως τέλος εποχής

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τερματοφύλακα δεν είναι τυχαία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Μυκονιάτης

Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Μυκονιάτης

Βραχύβια αποδείχθηκε η δεύτερη θητεία του Δημήτρη Μυκονιάτη στον πάγκο της Νέας Σμύρνης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Τέλος ο Γιάρεμτσουκ – Δεν γυρίζει στον Πειραιά

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τέλος ο Γιάρεμτσουκ – Δεν γυρίζει στον Πειραιά

Επίσημα ο Γιάρεμτσουκ ήταν τραυματίας, όμως και... και άλλοι παίκτες που είχαν στον παρελθόν τραυματισμό βρέθηκαν στην αποστολή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο χειρότερο σημείο ο τραυματισμός του Πιρόλα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Στο χειρότερο σημείο ο τραυματισμός του Πιρόλα

Στον Ολυμπιακό ξέρουν πως το κορμί του Πιρόλα θέλει διαχείριση, μην μπορώντας να αντέξει συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Το… παιχνίδι της ζωής του έκανε ο Ρέτσος αλλά αυτό είναι κανονικότητα

Ολυμπιακός νέα: Το… παιχνίδι της ζωής του έκανε ο Ρέτσος αλλά αυτό είναι κανονικότητα

Στα 27 του πλέον, ο Παναγιώτης Ρέτσος κάνει αυτό που από... πάντα ήταν αναμενόμενο πως θα κάνει.

Ποδόσφαιρο