Sportime

Super League – Τσόλκας: Δώρο το διπλό του Παναθηναϊκού

Η εικόνα του Παναθηναϊκού στα προηγούμενα ντέρμπι του δίνει ένα προβάδισμα για τη νίκη στον αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Τάσος Τσόλκας 2 λεπτά ανάγνωσης
Super League – Τσόλκας: Δώρο το διπλό του Παναθηναϊκού
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Καλημέρα σε όλους, πάμε να δούμε τις επιλογές που έχουμε κάνει γι’ αυτή την αγωνιστική της Super League και καλή επιτυχία!

Δε συνηθίζουμε να επιλέγουμε τα ντέρμπι της αγωνιστικής, αλλά αυτή τη φορά υπάρχουν εξαιρετικές αποδόσεις, που δεν μπορούμε να τις αφήσουμε να περάσουν… απαρατήρητες.

Ο Αρηςυποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι, κόντρα σε δύο ομάδες που θέλουν να βρίσκονται μέσα στην πεντάδα όταν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Το ματς θα είναι αμφίρροπο και μπορεί ο Αρης να έχει ένα μικρό προβάδισμα, βάσει αποδόσεων, ωστόσο η επιλογή μας θα είναι να στηρίξουμε το διπλό των «πρασίνων».

Μέχρι στιγμής ο Παναθηναϊκόςέχει εμφανιστεί διαβασμένος σε όλα τα παιχνίδια, εντός κι εκτός κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον Γιώργο Δώνη. Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να υπερτερήσουν τακτικά του αντιπάλου τους, να βρουν τρόπο να «κλειδώσουν» τα ατού του (Γκάμα και Γκαρσία) και να πάρουν τη νίκη.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες, οπότε είναι με καλή ψυχολογία, αλλά με το διπλό του Παναθηναϊκού να δίνει 2,70 είναι μία επιλογή που δεν μπορούμε αγνοήσουμε. Για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν και προτιμούν πιο… safe επιλογές, θα μπορούσαν να πάνε στο Goal, αφού και οι δύο έχουν την ποιότητα να σκοράρουν.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1504 ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2/GOAL 2,70/1,80

Η ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

1503 ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ GOAL 2,00

Εδώ η επιλογή μας εμπεριέχει λίγο ρίσκο, αλλά αξίζει ο κόπος, αφού έχει εξαιρετική απόδοση. Λεβαδειακός και Αστέρας«καίγονται» για βαθμούς και θα ψάξουν το γκολ, το οποίο πληρώνει καλά. Κι εμείς στο Goal, λοιπόν.

- ΑΕΚ – ΞΑΝΘΗ 1 -

Το παιχνίδι δεν είναι στο κουπόνι, αλλά το βρίσκουμε σε πάρα πολλές εταιρίες. Η ΑΕΚείναι με την πλάτη στον τοίχο, η νίκη είναι απαραίτητη, μετά τις τελευταίες γκέλες και θα έρθει.

http://www.sportime.gr/sportime-bet/206608/premier-ligk-prognostika-thanos-lakiotis-mporei-niki-i-arsenal/

http://www.sportime.gr/sportime-bet/206586/prognostika-mpoyntesligka-manolidis-aoytsainter-i-gklantmpach/

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Τσόλκας

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα