Sportime

Απογείωση... του Λαβιλενί! [vid]

Μαρία Καούκη 1 λεπτά ανάγνωσης
Απογείωση... του Λαβιλενί! [vid]
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Είναι ακόμη Απρίλιος και η κορυφαία επίδοση στο επί κοντώ των ανδρών -για φέτος- έχει ήδη φτάσει στα 5,95 μέτρα. Αρκετά ψηλά. Ο Ρενό Λαβιλενί επέστρεψε -έπειτα από δύο εβδομάδες- στο Οστιν, για να προσθέσει άλλα τρία εκατοστά στο καλύτερο άλμα του.

Τότε, είχε περάσει με επιτυχία τα 5,92 μ. και είχε αγωνιστεί επίσης στο στάδιο Mike-Myers.
Μετά το 5,95 μ. βρίσκεται μόνος στην κορυφή της λίστας των καλύτερων φετινών επιδόσεων, χωρίς τη «συντροφιά» των Σον Μπαρμπέρ και Αρμάντ Ντουπλάντις.

Στη δεύτερη παρουσία του στο Οστιν, άρχισε τον αγώνα του από τα 5,60 μ. και τα πέρασε με την πρώτη προσπάθεια, όπως και τα 5,75 μ. και 5,85 μ.. Χρειάστηκε όμως τρία άλματα για να ξεμπερδέψει και με τα 5,95 μ.

https://twitter.com/AuguinRene/status/985240223889096704?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.lequipe.fr%2FAthletisme%2FActualites%2FRenaud-lavillenie-signe-la-mpm-de-l-annee-avec-5-95m%2F892939&tfw_site=lequipe

Δεν αρκέστηκε σε αυτό το ύψος. Δοκίμασε την τύχη του και στα 6,01 μ., αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο ίδιο μίτινγκ η Τζεν Σουρ νίκησε στο επί κοντώ με 4,93 μ. (κορυφαία επίδοση για φέτος) και έπειτα ανέβασε τον πήχη στα 5,01 μ., όμως δεν κατάφερε να τον περάσει.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαρία Καούκη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα