Sportime

Ο Χρήστος Μελέτογλου ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ

Ο Στέφανος Ματάκης θα είναι ο συντονιστής Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων.

Τόλης Λελεκίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Χρήστος Μελέτογλου είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, όπως αποφάσισε την Παρασκευή το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κατά την συνεδρίασή του.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Χρήστος Μελέτογλου είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, όπως αποφάσισε την Παρασκευή το Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κατά την συνεδρίασή του.

Ο Στέφανος Ματάκης αναλαμβάνει Συντονιστής Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, αποφασίστηκαν και οι υπόλοιπες θέσεις, με την Ιωάννα Σιώμου να αναλαμβάνει Συντονίστρια Δρόμων (ταχύτητες), τον Δημήτρη Θεοδωρίδη Συντονιστή (μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις), τον Γιώργο ΠομάσκιΣυντονιστή Αλμάτων και τον Χρήστο Παπαδόπουλο Συντονιστή Ρίψεων. Τέλος, υπεύθυνη των Συνθέτων Αγωνισμάτων θα είναι η Δέσποινα Πάκου.

Τις θέσεις των επιτελικών τεχνικών σωματειακού αθλητισμού αναλαμβάνουν οι: Μάρκος Καλούδης, Χρήστος Χατζηβασιλείου και Βασίλης Πλάτωνας.
Διευθυντής αγώνων του ΣΕΓΑΣ θα είναι ο Ανδρέας Γκόγκας και τεχνικός Αγώνων ο Δημήτρης Χαλβατζάρας.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τόλης Λελεκίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα