Sportime

Παναγιώτα Δόση: Δυνατή πρεμιέρα στην Ιταλία

Τάσος Βουγιουκλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναγιώτα Δόση: Δυνατή πρεμιέρα στην Ιταλία
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένα εξαιρετικά δυνατό τεστ θα είναι η φετινή πρεμιέρα για την Ελληνίδα αθλήτρια του ύψους Παναγιώτα Δόση. Η οποία θα αγωνιστεί στο διεθνές μίτινγκ του Ούντινε στην Ιταλία. Εκεί όπου μεταξύ άλλων θα συμμετέχει και η Γιαροσλάβα Μάχουτσικ που έκανε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο πριν λίγες μέρες με 2.02.

Από την αρχή στα...βαθιά θα μπει η Παναγιώτα Δόση, η οποία αν και πολύ νωρίς στην φετινή σεζόν μιας και είναι ο πρώτος της αγώνας, θα έχει την ευκαιρία να δει που βρίσκεται αυτήν την στιγμή αγωνιστικά. Ενώ, ο συναγωνισμός αναμένεται να είναι μεγάλος. Αφού, εκτός από την νεαρή θαυματουργή Μάχουτσικ, θα αντιμετωπίσει κι αλλά μεγάλα ονόματα του ύψους, όπως η Καμιλα Λισβίνκο, η Έλενα Βαρλοντιγκάρα και η Αλέσια Τρόστ.

Η 19χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια που γυμνάζεται με τον πατέρα της, Θοδωρή Δόση, έχει ατομικό ρεκόρ 1.86 από το 2019 και το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών της Πάτρας, ευελπιστεί σε μια καλή σεζόν το 2021 και ένα νέο ατομικό ρεκόρ.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τάσος Βουγιουκλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα