Sportime

Πανελλήνιο 2021: Εύκολα η Καρύδη, όριο η Ράπτη

Η Σπυριδούλα Καρύδη εύκολα πήρε την πρώτη θέση στο τριπλούν και ήταν σταθερή επικρατώντας με 13,98μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Τόλης Λελεκίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Πανελλήνιο 2021: Εύκολα η Καρύδη, όριο η Ράπτη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αποστολή Πάτρα- Τόλης Λελεκίδης

Η Σπυριδούλα Καρύδη εύκολα πήρε την πρώτη θέση στο τριπλούν και ήταν σταθερή επικρατώντας με 13,98μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Η Σπυριδούλα Καρύδη (ΓΣ Κερκυραϊκός) επανέλαβε την επιτυχία του 2020 και το πιο σημαντικό, παρά το ταξίδι στην Ιταλία, όπου αγωνίστηκε σε μίτινγκ και την επιστροφή της για το Πρωτάθλημα, ήταν και πάλι καλή. Να θυμίσουμε ότι έχει πηδήξει φέτος 14,19μ. Τα άλματα της άλτριας του Γιώργου Πομάσκι ήταν κατά σειρά 13,72μ., 13,93μ., 13,94μ., 13,98μ. (-0,3), 13,96μ.

Δεύτερη ήταν η Χριστίνα Αλβερτσιάν (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) με 12,98μ. και τρίτη η Οξάνα Κορένεβα (ΓΣ Κηφισιάς) με 12,90μ. Ξεχώρισε και η νεαρή Σωτηρία Ράπτη (ΑΓΣ Ιωαννίνων) που ήταν τέταρτη με 12.87 και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τόλης Λελεκίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα