Sportime

Πανελλήνιο 2021: Νίκη Φραντζεσκάκη, ατομικό ο Πολυχρονίου

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης ήταν ο νικητής στη σφυροβολία με βολή στα 76,05μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πάτρα.

Τόλης Λελεκίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Πανελλήνιο 2021: Νίκη Φραντζεσκάκη, ατομικό ο Πολυχρονίου
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αποστολή Πάτρα- Τόλης Λελεκίδης

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης ήταν ο νικητής στη σφυροβολία με βολή στα 76,05μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Πάτρα.

Ο Χρήστος Φραντζεσκάκηςμέχρι την τέταρτη προσπάθεια ήταν δεύτερος και προηγούνταν ο Μιχάλης Αναστασάκης με 73,62μ. και στην πέμπτη βελτιώθηκε και κέρδισε, διατηρώντας τον τίτλο του. Για τον ρίπτη του Κωστή Παπαμαρκάκη είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και δεύτερη γενικά. Ο Αναστασίου, που γυμνάζεται με τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου έδειξε να επανέρχεται. Τρίτος ήταν ένας άλλος αθλητής του Κωστή Παπαμαρκάκη, ο Ορέστης Ντουσάκης με 69,06μ., που πέτυχε ατομικό ρεκόρ. Και οι τρεις αθλητές ανήκουν στον Γ.Σ. Ελ. Βενιζέλος. Εξαιρετικός ήταν ο Νίκος Πολυχρονίου, που γυμνάζεται με τον πατέρα του και παλιό πρωταθλητή του αγωνίσματος, Χρήστο που έριξε 67,76μ. και σημείωσε ατομικό ρεκόρ.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τόλης Λελεκίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα