Sportime

Στίβος: Κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη ο Ομπράτσοφ στα 60μ.

Ο Ιγκόρ Ομπράτσοφ άγγιξε το ατομικό του που είναι 6.57. Σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη ως τώρα.

Τόλης Λελεκίδης 2 λεπτά ανάγνωσης
Καλές επιδόσεις για την εποχή σημειώθηκαν από Ρώσους αθλητές και αθλήτριες. Σε μίτινγκ στο Εκατέρινμπουργκ ο Ομπράτσοφ έτρεξε 6.58 στα 60μ.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Καλές επιδόσεις για την εποχή σημειώθηκαν από Ρώσους αθλητές και αθλήτριες. Σε μίτινγκ στο Εκατέρινμπουργκ ο Ομπράτσοφ έτρεξε 6.58 στα 60μ.

Ο Ρώσος άγγιξε με το καλημέρα στη φετινή σεζόν το ατομικό του ρεκόρ που είναι 6.57. Ο 26χρονος πέτυχε την καλύτερη φετινή επίδοση στην Ευρώπη στα 60μ. Ανέβηκε τρίτος στον κόσμο. Πίσω από το 6.54 του Ρίκοϊ Μπρέθγουαϊτ από τις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Το πέτυχε στις 10 Δεκέμβρη στο Μπλούμιγκτον της Ιντιάνα. Και το 6.57 του Αμερικανού Άντονι Γουντς στις 3 Δεκέμβρη στο Γιάνγκσταουν του Οχάιο.

Ο αγώνας είναι στη μνήμη Γιαλάμοφ. ΟΙγκόρ Ομπράτσοφ, που κέρδισε τα 60μ. σε 6.58, άφησε δεύτερο τον Γιάροσλαβ Τκάλιτς με 6.71.

Στα 3.000μ. ο κάτοχος του εθνικού ρεκόρ Βλάντιμιρ Νικίτιν επικράτησε με 7.46.35. Ο σπεσιαλίστας στα 800μ. Κονσταντίν Κολμφογκόροφ νίκησε στα 1.000μ. μες 2.21.01. Στα 60μ. εμπόδια την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο 20χρονος Σεμέν Μανάκοφ με 7.77. Είναι ατομικό του ρεκόρ. Άφησε δεύτερο τον Κονσταντίν Σαμπάνοφ με 7.78. Στο ύψος ο νεαρός Ματβέι Τιτσίνκιν ήταν ο νικητής με 2,25μ. Είναι ατομικό ρεκόρ για τον αθλητή που πέρσι ήταν 5ος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν. Ν’ αναφέρουμε ότι κέρδισε στα μπαράζ τον Μιχαΐλ Ακιμένκο.

Στις γυναίκες τώρα από τις επιδόσεις ξεχώρισαν. Στα 3.000μ. η Γεκατερίνα Ρένζινα στα 300μ. με 37.40. Νίκησε επίσης, και στα 500μ. με 1.11.19. Στα 1.000μ. πρώτη ήταν η Ινέσα Γκουσάροβα με 2.39.76. Τέλος, στα 2.000μ. πρώτη ήταν η Ντίνα Αλεκσάντροβα με 5.56.13. Ακολούθησε η Άννα Σάγκινα με 5.56.35.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Τόλης Λελεκίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα