Sportime

Τελικά οι Κινέζοι δεν θα περιμένουν άδικα τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας – Η θετική εξέλιξη μετά το δημοσίευμα του Stivostime

Έπιασε... τόπο η προσπάθεια.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Τελικά οι Κινέζοι δεν θα περιμένουν άδικα τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας – Η θετική εξέλιξη μετά το δημοσίευμα του Stivostime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τελικά οι Κινέζοι δεν θα περιμένουν άδικα τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας, καθως μετά το δημοσίευμα του Stivostimeβρέθηκε λύση για τα 25 (σ.σ.από τα 35) εισιτήρια που χρειάζονταν για την αποστολή των αθλητών και των συνοδών τους.

Έπιασε… τόπο η προσπάθεια και τελικά πόλο, τοξοβολία, ρυθμική, ενόργανη, στίβος, κολύμβηση και οι προπονητές των αθλητών θα ταξιδέψουν στην Πανεπιστημιάδα στο Πεκίνο καθώς βρέθηκε λύση για τα εισιτήρια τα οποία λόγω γραφειοκρατίας και ενώ είχε εγκριθεί το κονδύλι, δεν είχαν εκδοθεί.

Έτσι, στην Πανεπιστημιάδα στην Κίνα (σ.σ. αναβλήθηκε το 2021, 2022), θα βρεθεί και η ελληνική αποστολή.

Τελικά οι Κινέζοι δεν θα περιμένουν άδικα τους Έλληνες αθλητές της Πανεπιστημιάδας

Να σημειωθεί πως οι Κινέζοι περίμεναν και έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να εξυπηρετήσουν την ελληνική αποστολή.

Μάλιστα είχαν βάλει και απευθείας πτήση, Αθήνα – Πεκίνο για να μην υπάρχει ταλαιπωρία.

Στις 24 Ιουλίου αρχιζουν οι αγώνες του πόλο ενώ στις 27 του ίδιου μήνα αρχίζει ο στίβος.

Για το θέμα υπάρχει συνάντηση με τους αρμόδιους την Τετάρτη, μετά την ευτυχή έκβαση της υπόθεσης έπειτα από παρέμβαση ιδιωτικης εταιρείας η οποία και ανέλαβε την έκδοση 25 εισιτηρίων της ελληνικής αποστολής.

Επίσης σε κατηγορίες: Σπορ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα