Sportime

Γίνεται η κλήρωση, αλλά χωρίς προκήρυξη

Ο νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ δεν εμφανίστηκε ποτέ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Γίνεται η κλήρωση, αλλά χωρίς προκήρυξη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μόνο στην Ελλάδα μπορούν να γίνουν αυτά. Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Super League θα διεξαχθεί κανονικά σήμερα (9/8) το απόγευμα χωρίς προηγουμένως να έχει υπογραφεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος!

Ως εκ τούτου: η προκήρυξη και οι υπογραφές των επτά ΠΑΕ ( Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός), στο τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ, παίρνουν αναβολή για τη Δευτέρα (13/8).

Αυτό που συνέβη είναι ότι ο νομικός σύμβουλος του κρατικού καναλιού, παρά την διαβεβαίωση ότι θα πάει στα γραφεία της Λίγκας μετά τις 15.00 με τα προσύμφωνα, τελικά δεν έκανε την εμφάνιση του και δεν αναμένεται να γίνει κάτι τέτοιο, σήμερα Πέμπτη (9/8).

Στη συνέχεια αποχώρησε άπραγος ο νομικός σύμβουλος της Λίγκας Γιάννης Οικονομάκης.

Η κλήρωση, λοιπόν, θα γίνει αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές ούτε και την προσεχή Δευτέρα (13/8), τότε μειώνονται οι πιθανότητες να γίνει κανονικά η σέντρα του πρωταθλήματος στις 25 Αυγούστου.

http://www.sportime.gr/podosfairo/superleague/120043/pros-anavoli-xana-i-klirosi-toy-protathlimatos/

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα