Sportime

Αρναούτογλου Καιρός: Νέα φορά στους ανέμους - Τι σημαίνει αυτή η αλλαγή

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναλύει τα καιρικά φαινόμενα των επόμενων ημερών

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Αρναούτογλου Καιρός
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Αρναούτογλου Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου περιγράφει την εξέλιξη της κατάστασης στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3.

Η Πέμπτη θα ξεκινήσει με άστατο καιρό στην περιοχή της Θράκης, όπου θα έχουμε έντονες συννεφιές, βροχοπτώσεις και κάποιες παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά αλλά και στην ανατολική ηπειρωτική χώρα.

Σε ανατολική Θεσσαλία, ανατολική Στερεά Ελλάδα το απόγευμα θα έχουμε κάποια περάσματα από βροχές, μπόρες ή και τοπικές καταιγίδες, φαινόμενα, που θα εξαπλωθούν και στο Αιγαίο.

Όσο θα βαδίζουμε προς το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν γύρω από τις Κυκλάδες, την Κρήτη μέχρι και τα Δωδεκάνησα.

Στην υπόλοιπη χώρα, όσο θα βραδιάζει την Πέμπτη, τόσο καλύτερος θα γίνεται ο καιρός, ολοένα και μεγαλύτερα θα γίνονται τα ανοίγματα στα δυτικά, από τις προμεσημβρινές κιόλας ώρες.

Οι άνεμοι την Πέμπτη θα γυρίσουν σε βοριάδες, κάτι, που θα ρίξει πρόσκαιρα τη θερμοκρασία, κυρίως στην ανατολική Ελλάδα εκτός από τα Δωδεκάνησα, όπου θα επικρατήσει ένας νοτιανατολικός άνεμος στα 6-7 μποφόρ.

Αρναούτογλου Καιρός – Δείτε όσα λέει ο μετεωρολόγος:

https://youtu.be/KjUX5_C6DGc

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα