ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός 18/1: Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις, έρχεται βελτίωση!

Καιρός 18/1: Συνεχίζεται το πολύ κρύο για ακόμα μία μέρα, αφού στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, τα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Λέανδρος» παραμένουν. Συγκεκριμένα, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Ιόνιο και τη δυτική Στερεά θα έχουμε τοπικές νεφώσεις, με παροδικές χιονοπτώσεις στη Χαλκιδική και σταδιακή βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές...
Καιρός 18/1: Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις, έρχεται βελτίωση!

Καιρός 18/1: Συνεχίζεται το πολύ κρύο για ακόμα μία μέρα, αφού στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, τα φαινόμενα της κακοκαιρίας «Λέανδρος» παραμένουν.

Συγκεκριμένα, στην Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο Ιόνιο και τη δυτική Στερεά θα έχουμε τοπικές νεφώσεις, με παροδικές χιονοπτώσεις στη Χαλκιδική και σταδιακή βελτίωση.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές ή χιονόνερο, σποραδικές καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες – παραθαλάσσιες περιοχές, βαθμιαία κατά τόπους ισχυρές.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά των Κυκλάδων και της Κρήτης, στην Πελοπόννησο (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μέτρα), καθώς και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και πρόσκαιρα της ανατολικής Θεσσαλίας. Οι χιονοπτώσεις κυρίως στην Πελοπόννησο και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνές. Τις πρωινές ώρες θα χιονίσει πρόσκαιρα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ, οι οποίοι μέχρι το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί κυρίως στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα κεντρικά και τα βόρεια κατά τόπους ισχυρός και στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους ολικός.

Καιρός 18/1: Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ!

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι, που από αργά το απόγευμα βαθμιαία θα σταματήσουν.

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και από αργά το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 00 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων και γρήγορη βελτίωση.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 03 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στην κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στη Χαλκιδική, όπου μέχρι το απόγευμα θα είναι κατά διαστήματα πυκνές.

Στις υπόλοιπες περιοχές τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων χιονοπτώσεων.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά τις πρωινές ώρες 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -06 (μείον 6) έως 04 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από -15 (μείον 15) έως -02 (μείον 2) βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια, πρόσκαιρα ισχυρές τις πρώτες πρωινές ώρες και εξασθένηση. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά καθώς και στη δυτική Πελοπόννησο (ενδεικτικό υψόμετρο 300 μέτρα), όπου θα είναι κατά τόπους πυκνές τις πρώτες πρωινές ώρες, με βαθμιαία εξασθένηση.

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ. Από το μεσημέρι και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από -06 (μείον 6) έως 02 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι ακόμα και σε πεδινές περιοχές, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές μέχρι αργά το απόγευμα στις ανατολικές περιοχές.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νότια θαλάσσια -παραθαλάσσια, κατά τόπους ισχυρές στη νότια Πελοπόννησο μέχρι το μεσημέρι.

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί στα βόρεια 3 με 5 και στα νότια 6 με 8 μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.

Θερμοκρασία: Από -04 (μείον 4) έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές κυρίως στην Κρήτη.

Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 και από το βράδυ βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Στα νότια νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, στα ορεινά χιονοπτώσεις κυρίως μετά το μεσημέρι, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στις νοτιότερες περιοχές των Δωδεκανήσων.

Στα βόρεια νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι.

Άνεμοι: Στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοανατολικούς τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια από 00 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΜΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Η ατζέντα της ημέρας (18/1)

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αυτός θα είναι ο καιρός το Πάσχα!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αυτός θα είναι ο καιρός το Πάσχα!

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μας ενημέρωσε για τις ημέρες του Πάσχα!

Καιρός
Καιρός: Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιήσεις για κακοκαιρία – Μπόρες, καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι!

Σάκης Αρναούτογλου: Προειδοποιήσεις για κακοκαιρία – Μπόρες, καταιγίδες και δυνατοί άνεμοι!

Τι αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου;

Καιρός
Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου!

Έκτακτη προειδοποίηση από Σάκη Αρναούτογλου!

Όπως έκανε γνωστό ο Σάκης Αρναούτογλου μπαίνουμε σε μια φάση άστατου καιρού.

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Με βροχές οι εορτασμοί της 25ης Μαρτίου

Καιρός: Με βροχές οι εορτασμοί της 25ης Μαρτίου

Ο καιρός την 25η Μαρτίου

Καιρός
Καιρός: Τι καιρό θα έχει την 25η Μαρτίου στην Ελλάδα;

Τι καιρό θα έχει την 25η Μαρτίου στην Ελλάδα;

Καλός καιρό για έχουμε την 25η Μαρτίου στην Ελλάδα. Ο κόσμος θα μπορέσει να απολαύσει την αργία και τις παρελάσεις…

Καιρός
Καιρός: Ο Τάσος Αρνιακός πήγε να πει τον καιρό της 25ης Μαρτίου και τελικά είπε της… 28ης Οκτωβρίου!

Ο Τάσος Αρνιακός πήγε να πει τον καιρό της 25ης Μαρτίου και τελικά είπε της… 28ης Οκτωβρίου!

Ακόμη και οι κορυφαίοι στο είδος τους, όπως ο Τάσος Αρνιακός κάνουν λάθη κάποιες φορές.

Καιρός
Καιρός: Ο καιρός την 25η Μαρτίου θα έχει λασποβροχές, αφρικανική σκόνη και πυκνή συννεφιά! (vid)

Ο καιρός την 25η Μαρτίου θα έχει λασποβροχές, αφρικανική σκόνη και πυκνή συννεφιά! (vid)

Η πρόγνωση του καιρού για την 25η Μαρτίου και τις επόμενες ημέρες.

Καιρός
Καιρός: Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό: Τόσο θα κρατήσει…

Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό: Τόσο θα κρατήσει…

Χάλασε κάπως ο καιρός από την Τρίτη, αλλά όπως είπε ο Σάκης Αρναούτογλου δεν θα κρατήσει και πολύ το όποιο φαινόμενο…

Καιρός
Καιρός: Βουτιά η θερμοκρασία από Δευτέρα έως και -15 – Πόσο θα κρυώσει ο καιρός

Βουτιά η θερμοκρασία από Δευτέρα έως και -15 – Πόσο θα κρυώσει ο καιρός

Εντελώς διαφορετικό σκηνικό περιμένουμε το επόμενο διάστημα – Η θερμοκρασία θα κάνει βουτιά, πόσο θα χαλάσει ο καιρός!

Καιρός
Καιρός: Τον έριξε τον «κεραυνό» του ο Αρνιακός για τον καιρό: «Καλοκαίρι το ΣΚ, χειμώνας από Δευτέρα!»

Τον έριξε τον «κεραυνό» του ο Αρνιακός για τον καιρό: «Καλοκαίρι το ΣΚ, χειμώνας από Δευτέρα!»

Από καλοκαίρι... χειμώνας σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού που δίνει ο Τάσος Αρνιακός.

Καιρός
Καιρός: Έκτακτη ενημέρωση από Αρναούτογλου για την αφρικανική σκόνη!

Έκτακτη ενημέρωση από Αρναούτογλου για την αφρικανική σκόνη!

Κρύος αναμένεται να είναι ο καιρός από την Τρίτη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου, καθώς η μεταφορά αφρικανικής σκόνης θα είναι πιο έντονη την Κυριακή.

Καιρός
Καιρός: Σάκης Αρναούτογλου: Καιρός το επόμενο δεκαήμερο με λασποβροχές, κρύο και ξανά ζέστη!

Σάκης Αρναούτογλου: Καιρός το επόμενο δεκαήμερο με λασποβροχές, κρύο και ξανά ζέστη!

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει την πρόγνωση του καιρού από την Πέμπτη (13/3) έως και τις 22 Μαρτίου

Καιρός
Ποδόσφαιρο: Τι καιρό θα έχει στο Μπόντο την ώρα του ματς του Ολυμπιακού;

Τι καιρό θα έχει στο Μπόντο την ώρα του ματς του Ολυμπιακού;

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η πρόγνωση για το Μπόντο της Νορβηγίας την Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2025, προβλέπει νεφώσεις και ήλιο, με μέγιστη θερμοκρασία 4°C και ελάχιστη 0°C. Επιπλέον, υπάρχει κίτρινη προειδοποίηση για χιονοστιβάδες στην περιοχή Σάλτεν, πολύ κοντά δηλαδή στην περιοχή που θα παίζει ο Ολυμπιακός. Σε ισχύ έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 00:00....

Ποδόσφαιρο
Καιρός: Η ενημέρωση του Αρναούτογλου για την Καθαρά Δευτέρα

Η ενημέρωση του Αρναούτογλου για την Καθαρά Δευτέρα

Αναλυτικά η πρόγνωση του Αρναούτογλου!

Καιρός
Καιρός: Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου!

Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου!

Ο Σάκης Αρναούτογλου προχώρησε σε μια… αιχμηρή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook σχετικά με τις αλλαγές του καιρού.

Καιρός
Καιρός: Σάκης Αρναούτογλου : Τότε χαλάει ο καιρός…

Σάκης Αρναούτογλου : Τότε χαλάει ο καιρός…

Τι ανέφερε ο Σάκης Αρναούτογλου για τον καιρό στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Από πότε αρχίζει να χαλάει και ποιες περιοχές θα επηρεάσει.

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία – Πολύ κρύο και βροχές!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται νέα κακοκαιρία – Πολύ κρύο και βροχές!

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης μετέφερε όλες τις προβλέψεις του.

Καιρός
Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση από Αρναούτογλου για χιόνια!

Έκτακτη προειδοποίηση από Αρναούτογλου για χιόνια!

Συνεχίζει να προειδοποιεί ο Αρναούτογλου!

Καιρός