Sportime

Καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκπέμπει SOS για την κακοκαιρία Daniel

Άστατος ο καιρός τις επόμενες ημέρες - SOS από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκπέμπει SOS για την κακοκαιρία Daniel
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός καθώς σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες με την κακοκαιρία Danielνα δείχνει τα «δόντια» της.

Την ίδια στιγμή, μετά τον Τάσο Αρνιακό και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκπέμπει SOS καθώς η κακοκαιρία φτάνει στην Αττική με βροχές και ισχυρές καταιγίδες από το μεσημέρι της Τρίτης 5/9.

Καιρός: Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης εκπέμπει SOS για την κακοκαιρία Daniel

Ο γνωστός μετεωρολόγος του Open, δήλωσε πως στην Αττική και την Πελοπόννησο τα φαινόμενα θα είναι σαφώς πιο ισχυρά ενώ στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι ηπιότερα κυρίως από το ύψος της Χαλκιδικής και βορειότερα, προς τη βορειοδυτική χώρα.

Από εκεί και πέρα, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Χαλκιδικής), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά (κυρίως στους νομούς Ευρυτανίας, Φθιώτιδας και Βοιωτίας), την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω πτώση και θα φθάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 25 με 27 βαθμούς και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα κατά τόπους τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε τα όσα είπε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης:

https://youtu.be/8boVoqfgqF8

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα