ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου είπε αυτό που δεν θέλαμε..

Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός - Τι είπε ο Σάκης Αρναούτογλου.
Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου είπε αυτό που δεν θέλαμε..

Άστατος αναμένεται να είναι ο καιρός από σήμερα, Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και τις επόμενες ημέρες κάτι που επικοινώνησε μέσα από τα social media και ο γνωστός μετεωρολόγος, Σάκης Αρναούτογλου.

Το καλοκαίρι ρίχνει σιγά σιγά τίτλους τέλους, με την κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τις επόμενες ημέρες την Ελλάδα, να παίρνει ουσιαστικά σκυτάλη και να μας αναγκάζει να κατεβάσουμε τα χειμωνιάτικα για παν ενδεχόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο καιρός αναμένεται να παρουσιάζει επιδείνωση κυρίως από τα βόρεια με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών.

Από τις προμεσημβρινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και πρόσκαιρα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Από τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και βαθμιαία στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά και την Εύβοια και από νωρίς το απόγευμα στην Πελοπόννησο (κυρίως τη δυτική και τη βόρεια).

Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στους νομούς Πιερίας και Ημαθίας) ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και το βράδυ στα νοτιοανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργά τη νύχτα πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

Από την πλευρά του, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στην πιθανή εξέλιξη των φαινομένων καθώς και τις ώρες εκδήλωσής τους  από τη Δευτέρα 4/9 μέχρι και την Τετάρτη 6/9 με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Η εκτίμηση όμως της έντασης των προαναφερθέντων φαινομένων καθώς και των ανέμων θα γίνει τις επόμενες ημέρες, όταν θα έχει αυξηθεί η αξιοπιστία των μοντέλων αναφορικά με την ακριβή διαδρομή της ατμοσφαιρικής διαταραχής που θα επηρεάσει την περιοχή μας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά με αυτή.

Καιρός: Σε συναγερμό ο κρατικός μηχανισμός

Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται από σήμερα, ολόκληρος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας, όπως υπογράμμισε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για τα επικείμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ειδικότερα υπάρχει ισχυρή σύσταση στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυτό το τριήμερο κακοκαιρίας που αναμένεται να ακολουθήσει ενώ αναμένεται να υπάρχει και ενεργοποίηση του 112 σε περίπτωση που χρειαστεί.

 

Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα – Πού επιμένει η αστάθεια!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Βελτιωμένος ο καιρός σήμερα – Πού επιμένει η αστάθεια!

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει λίγο αλλά δε βελτιώνεται πλήρως!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός σήμερα – Πού αναμένονται καταιγίδες και κεραυνοί!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Άστατος ο καιρός σήμερα – Πού αναμένονται καταιγίδες και κεραυνοί!

Όλες οι προβλέψεις που κάνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από Πέμπτη!

Έκτακτο δελτίο καιρού από την ΕΜΥ – Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις από Πέμπτη!

Η ΕΜΥ προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο καιρού!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός από Πέμπτη – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός από Πέμπτη – Έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας!

Τι ανέφερε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Από τον καύσωνα στις καταιγίδες – Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Από τον καύσωνα στις καταιγίδες – Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – Πού έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Αλλάζει ο καιρός – Πού έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Τι έρχεται σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Σήμερα και αύριο οι πιο καυτές μέρες του καύσωνα!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Σήμερα και αύριο οι πιο καυτές μέρες του καύσωνα!

Τι αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός
Καιρός: Σάκης Αρναούτογλου: Τι αναφέρει για τον καύσωνα – Έτσι θα κινηθεί η θερμοκρασία!

Σάκης Αρναούτογλου: Τι αναφέρει για τον καύσωνα – Έτσι θα κινηθεί η θερμοκρασία!

Όσα αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου!

Καιρός
Καιρός: Κλέαρχος Μαρουσάκης: Στα ύψη η θερμοκρασία – Πού θα φτάσει στην Αττική!

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Στα ύψη η θερμοκρασία – Πού θα φτάσει στην Αττική!

Συνεχίζει να προειδοποιεί ο Κλέαρχος Μαρουσάκης!

Καιρός