Sportime

Καιρός σήμερα: Παρασκευή 3 Απριλίου - Συνεχίζεται η κακοκαιρία Ερμίνιο

Βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν πολλές περιοχές, ιδιαίτερα το απόγευμα, με πιο έντονα φαινόμενα στα νότια και το Αιγαίο.

Μαρίνα Βασιλείου 1 λεπτά ανάγνωσης
kairos kairos simera
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα, Παρασκευή 3 Απριλίου, καθώς η κακοκαιρία Ερμίνιο συνεχίζεται για τρίτη μέρα.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα πιο έντονα φαινόμενα θα εμφανιστούν στη δυτική και νότια Πελοπόννησο, την Κρήτη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα, όπου υπάρχει πιθανότητα και για χαλάζι. Στα νότια θα υπάρχει και αφρικανική σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα υπάρχουν σύννεφα με τοπικές βροχές, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Στα ορεινά ίσως πέσουν λίγα χιόνια, ενώ τη νύχτα η ορατότητα θα είναι περιορισμένη σε κάποιες δυτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι, ιδιαίτερα στα νότια, και η θερμοκρασία θα φτάσει έως 17 βαθμούς και έως 18 στα νησιά.

Στην Αττική αναμένονται σύννεφα με βροχές και πιθανές καταιγίδες μέσα στη μέρα. Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι παρόμοιος, με τοπικές βροχές και λίγες καταιγίδες.

Δείτε ό,τι νεότερο συμβαίνει εδώ

Πηγή: ΕΜΥ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαρίνα Βασιλείου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα