Sportime

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Η χώρα… χωρίζεται στα δύο – Πότε θα δούμε βελτίωση!

Μπερδεμένος ακόμα και ο καιρός σήμερα στην Ελλάδα!

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Κλέαρχος Μαρουσάκης: Η χώρα… χωρίζεται στα δύο – Πότε θα δούμε βελτίωση!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένα αρκετά… μπερδεμένο πρόσωπο θα μας δείξει ο καιρόςσήμερα, αφού θα είναι σχεδόν αντίθετος από περιοχή σε περιοχή, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Συγκεκριμένα ο μετεωρολόγος του OPENτονίζει ότι στα κεντρικά και βόρεια της χώρας, ο καιρός θα είναι ασταθής, ιδιαίτερα από το μεσημέρι και μετά. Αναμένονται λοιπόν βροχές και καταιγίδες, πρώτα στη βορειοδυτική Ελλάδα και στη συνέχεια στη δυτική και βόρεια Θεσσαλία, καθώς και στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Αντίθετα, στις υπόλοιπες περιοχές, το καλοκαίρι δε δίνει σημεία υποχώρησης. Οι θερμοκρασίες θα φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα, με το θερμόμετρο να δείχνει τοπικά ακόμη και 37 βαθμούς Κελσίου.

Το αίσθημα της ζέστης θα εντείνεται λόγω της αυξημένης υγρασίας. Ο λόγος για αυτή την ασυνήθιστη αντίθεση είναι ένα βαρομετρικό χαμηλό που κινείται προς την Ελλάδα από τη νότια Ιταλία, φέρνοντας αστάθεια στα βόρεια. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν σήμερα, με τους βοριάδες στο κεντρικό Αιγαίο και τη νότια Κρήτη να φτάνουν τα 6-7 μποφόρ.

Στην Αττική, ο καιρός θα παραμείνει καθαρός και ηλιόλουστος. Θα πνέουν δυνατοί βοριάδες από το μεσημέρι, οι οποίοι θα βοηθούν στη μείωση της αίσθησης της ζέστης. Οι θερμοκρασίες θα κυμανθούν στους 35-36 βαθμούς, με τα βόρεια προάστια να είναι ελαφρώς πιο δροσερά.

Δείτε τα όσα αναφέρει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης:

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα