e-Sportime (11/9): Μάρκος Σεφερλής - Τι παιχταράδες έχει η Εθνική ρε πο@στ@! Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα
Το e-Sportime της Τετάρτης (11/9) στέκεται στη μεγάλη νίκη της Εθνικής στην Ιρλανδία αλλά και στο τι θα τους έλεγε ο Μάρκος Σεφερλής
e-Sportime (11/9): Η Εθνική ομάδα στην επικαιρότητα. Και μπράβο της και ωραία όλα.Αλλά όχι μόνο η νέα ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Δεν είναι όλα μπάλα. Είναι ΚΑΙ μπάλα.
Ο Μάρκος Σεφερλής συνεχίζει να προσπαθεί να απαντά και να υπερασπίζεται την τέχνη του.Είναι πραγματικά παράλογο. Αλλά επειδή έχει ωραίο χιούμορ και σίγουρα όχι μέσα σε νόρμες, ε κάπως έτσι θα ήταν η αντίδραση του στο 2-0σ το Δουβλίνο.
Η Εθνική, στα της μπάλας, τα πήγε ωραία. Όχι καλό πρώτο ημίχρονο αλλά και η γκρίνια με ρέγουλο. Κέρδισε η ομάδα και αυτό έχει σημασία. Το Nations League είναι σημαντική διοργάνωση, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.
e-Sportime (11/9): Ο Ολυμπιακός και ο παίκτης που έκοψε
Αποκαλύψεις και ποδοσφαιρικό παρασκήνιο από τον Agent Greek.
O Ολυμπιακός τον έκοψε! Τέλος.
Ο Παναθηναϊκός θα έχει πρόβλημα με τον Σπόραρ.
Ο Πιερρό έχει να αντιμετωπίσει και το... αγωνιστικό θέμα με το στυλ του στην ΑΕΚ.
Ο Άρης έχει ζήτημα με τον πάγκο του. Οικονομικό.
Επιπρόσθετα, έξι επιλογές για στοίχημα από τον Χοσέ. Συν μια σελίδα από τα ρεπορτάζ του Big 5 της Super League 1 αλλά και φυσικά για το αγαπημένο αθηναϊκό ποδόσφαιρο.
Κατεβάστε την e-Sportime (11/9/2024) μέσω Mailchimp με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Αν δεν έχετε κάνει ακόμα εγγραφή στην υπηρεσία μπορείτε πολύ απλά προσθέτοντας το e-mail σας ΕΔΩ.
Το εξώφυλλο στο Instagram είναι μια χορηγία της NetBet
