Sportime

Απόλλων Σμύρνης: Λύθηκε το συμβόλαιο του Βουό

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Απόλλων Σμύρνης: Λύθηκε το συμβόλαιο του Βουό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για μερικούς παίκτες στη Ριζούπολη το μέλλον τους ήταν προδιαγεγραμμένο καιρό τώρα. Θα μπορούσαν να έχουν αποχωρήσει και νωρίτερα.

Ο Απόλλων Σμύρνης καιρό τώρα είχε ενημερώσει ορισμένους ποδοσφαιριστές πως δεν βρίσκονται στα πλάνα του. Δεν έλυσαν το συμβόλαιό τους όλοι τον Ιανουάριο, όταν θα είχαν την ευκαιρία να πάνε σε άλλη ομάδα. Ωστόσο, κάποια στιγμή αναπόφευκτα το τέλος θα ερχόταν για εκείνους.

Ο Πατρίκ Βουό είναι ο πρώτος από τους «κομμένους» που αποτελεί παρελθόν. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε το διαζύγιο.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Πατρίκ Βουό. Τον ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα συνεργασία και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Επίσης σε κατηγορίες: Super League 2 Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα