Sportime

Άρης: Πέτυχε αναβολή της δίκης για την μη χορήγηση πιστοποιητικού!

Η ΚΑΕ Άρης πέτυχε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης της από τον αθλητικό δικαστή, για την μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα για τις 21 Δεκεμβρίου.

Γιώργος Νικολαΐδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης για την μην χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Basket League και ο Άρης πέτυχε αναβολή της.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης για την μην χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην Basket League και ο Άρης πέτυχε αναβολή της.

Πιο συγκεκριμένα τέσσερις ήταν οι υποθέσεις που είχε να εκδικάσει ο αθλητικός δικαστής, που αφορούσαν ομάδες που δεν πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ο Ηρακλής δέχθηκε την μεγαλύτερη τιμωρία με την αφαίρεση τριών βαθμών. Την ίδια ώρα ο Κολοσσός Ρόδου και ο Απόλλωνας Πάτρας τιμωρήθηκαν με αφαίρεση ενός.

Ό Άρης ήταν η τελευταία ομάδα που η υπόθεση της θα εκδικάζονταν. Αυτή ήταν προγραμματισμένη να συμβεί σήμερα. Όμως η «Κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ κατάφερε να πετύχει αναβολή της για τις 21 Δεκεμβρίου.

Tην ΚΑΕ Άρης εκπροσώπησαν σήμερα στον ΕΣΑΚΕ, οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρείας Χρήστος Γρόλλιος και Γιώργος Γιαννόπουλος, που ζήτησαν και πήραν την αναβολή που επιθυμούσαν.

Έτσι δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης από την Αθλητικό Δικαστή και εν αναμονή των υπόλοιπων νομικών δράσεων του Άρη.

Επίσης σε κατηγορίες: Stoiximan Basket League Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Γιώργος Νικολαΐδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα