Sportime

Άρης: Αναζητά «βαρύ» όνομα για γερό φιλικό

Σε επαφές με ομάδες προκειμένου να κλείσει φιλικά παιχνίδια κατά το διάστημα της παραμονής του στην Αυστρία βρίσκεται η ΠΑΕ.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Αναζητά «βαρύ» όνομα για γερό φιλικό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε επαφές με ομάδες προκειμένου να κλείσει φιλικά παιχνίδια κατά το διάστημα της παραμονής του στην Αυστρία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Άρης.

Θυμίζουμε ότι χθες (28/5) Παρασκευή η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της και το διάστημα (29/6 – 8/7) θα βρίσκεται στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Γκρατς όπου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Άκης Μάντζιος και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται σε επαφή προκειμένου να «κλείσουν» κάποια φιλικά παιχνίδια.

Με δεδομένο ότι οι «κίτρινοι» παίζουν και πάλι στην Ευρώπη ο 51χρονος τεχνικός θέλει οι παίκτες του να έχουν στα πόδια τους όσα περισσότερα ματς μπορούν έως ότου αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Έτσι επί αυστριακού εδάφους ο Άρης αναμένεται να δώσει τουλάχιστον τρία φιλικά (ίσως και τέσσερα) με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ένα εξ αυτών αναμένεται να είναι με αντίπαλο που φέρει «ηχηρό» όνομα.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τα ονόματα των ομάδων τις οποίες θα αντιμετωπίσει ο Άρης και φυσικά τις ημερομηνίες των αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διούδης: Ο Παναθηναϊκός «ακούει» προτάσεις- Έχει βρεθεί ο επόμενος «Νο1»!

Τι ισχύει για τη συμμετοχή Β’ ομάδας του Άρη στη Super League 2

Κορονοϊός – Εμβόλιο: Άνοιξαν τα ραντεβού για τους άνω των 18 – Διαθέσιμα όλα τα εμβόλια και για τους 30-34

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα