Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Άρης: Πρόβλημα με Σαντέ Σίλβα

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Πρόβλημα με Σαντέ Σίλβα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Σαντέ Σίλβα προέκυψε για τον Άρη στην προπόνηση της Παρασκευής (13/11), το οποίο πάντως δεν φαίνεται να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Συγκεκριμένα ο Σαντέ Σίλβα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς υπέστη διάστρεμμα ελαφριάς μορφής στον αστράγαλο.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις ως τις 22 του μηνός (εκτός έδρας ματς με Παναιτωλικό), το διάστημα που μεσολαβεί είναι αρκετό ώστε ο Πορτογάλος εξτρέμ να γίνει και καλά και να είναι ετοιμοπόλεμος στο Αγρίνιο.

Από εκεί και πέρα ο Ματέο Γκαρσία (ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμό και είναι πλέον θέμα χρόνου και ο Αργεντινός εξτρέμ να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Εξάλλου να αναφέρουμε ότι σήμερα (13/11) ο Άρης προπονήθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης το απόγευμα ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και οικογενειακό διπλό.

Τέλος να σημειώσουμε ότι το Σαββατοκύριακο οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα έχουν ρεπό, συνεπώς στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Δευτέρα (16/11).

Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί και θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS F.C. (@arisfc_official)

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα