Sportime

Άρης: Το «Bella Ciao» με… μαέστρο τον Σούντγκρεν (vid)

Άρης: Με Bella ciao το τελετουργικό στο δείπνο των «κίτρινων»από τον Σουηδό μπακ χαφ, Ντάνιελ Σούντγκρεν. Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Άρης: Το «Bella Ciao» με… μαέστρο τον Σούντγκρεν (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Άρης ετοιμάζεται να δώσει σε λίγες ώρες (21:30) το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας σε φιλικό τεστ τον Ατρόμητο. Το κλίμα στους «κίτρινους» είναι εξαιρετικό, γεγονός το οποίο προκύπτει και από ένα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Ούγκο Σόουζα.

Πρωταγωνιστής ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος παρότι αποτελεί την τελευταία χρονικά προσθήκη της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, δείχνει να έχει ήδη εγκλιματιστεί πλήρως.

Συγκεκριμένα κατά το δείπνο της αποστολής πριν το φιλικό, ο Σουηδός μπακ τραγούδησε στους συμπαίκτες του το Bella Ciao (από το Casa de Papel) ανεβασμένος πάνω σε καρέκλα!

Όπως ήταν φυσικά αποθεώθηκε από τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι κρατούσαν πετσέτες τις οποίες και ανέμιζαν πανηγυρίζοντας. Μια κίνηση που γενικότερα μαρτυρά την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στον Άρη ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Θυμίζουμε ότι πριν από τρεις ημέρες, κατά την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Σούντγκρεν είχε περάσει από την… επίπονη διαδικασία που περνά κάθε «νέος».

Άρης: Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις

[/video]

[/video]

Done! Thank you Aris FC and all the fans for the fantastic and owerwhelming welcome. See you soon! 🖤💛🇬🇷 #ArisFc #thessaloniki

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D. Sundgren (@danielsundgren) στις 6 Ιούν, 2019 στις 8:46 πμ PDT

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα