Sportime

Καζούρα... υπερπαραγωγή Αρειανών σε ΠΑΟΚτζήδες για την «4άρα» (vid)

Η... καζούρα όπως πρέπει να γίνεται: Οπαδοί του Άρη βρήκαν έναν χιουμοριστικό τρόπο να πικάρουν τους φίλους του ΠΑΟΚ μετά το 4-2!

Αλέξανδρος Κωτάκης 2 λεπτά ανάγνωσης
Καζούρα... υπερπαραγωγή Αρειανών σε ΠΑΟΚτζήδες για την «4άρα» (vid)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Καζουρά και χουλιαμάς όπως θα πρέπει να γίνεται ανάμεσα σε οπαδούς, μετά από ένα ποδοσφαιρικό ντέρμπι, όπως αυτό του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Χωρίς βία, χωρίς έκτροπα και με αποδοχή από αμφότερες τις πλευρές, αναδεικνύοντας έτσι το φίλαθλο πνεύμα όπως θα πρέπει να το διαθέτουμε.

Συγκεκριμένα στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας, οπαδοί του Άρη «τρόλαραν» με επικό τρόπο τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ μετά το εμφατικό 4-2 του περασμένου Σαββάτου

Οπως έγινε γνωστό είχε προηγηθεί ανάλογο πείραγμα από τους φίλους του δικεφάλου τα προηγούμενα χρόνια και ειδικά μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος. Τώρα όμως ήταν η σειρά των «κιτρινόμαυρων»!

Τι ακριβώς έκαναν; Έστησαν ολόκληρη... υπερπαραγωγή: κλαρίνα σε ρυθμό καλάντων, ένας Άγιος Βασίλης με... καυστικά δώρα, συνθήματα κι ένα σχετικό πανό σε ένα σκηνικό ξεκαρδιστικό.

Οι Αρειανοί πρόσφεραν δώρα μπανάνες και κοτόπουλα συνοδεία ενός... ματωμένου σεντονιού, που συμβόλιζε το σπάσιμο του αήττητου του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα μετά από 51 σερί ματς.

Προς τιμήν τους, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν με γέλια την καζούρα και επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν μελλοντικά σε κάποια αντίστοιχη νίκη της ομάδας τους.

Δείτε παρακάτω το επικό βίντεο

Αυτά είναι τα ωραίο μάγκες μου. Η αληθινή χιουμοριστική ΚΑΖΟΥΡΑ...που τη δέχεται ο αντίπαλος και που περιμένεις και εσύ να στη κάνει όταν χάσει η ομάδα σου...μια απ τις ομορφιές του αθλητισμό είναι και τα πειράγματα με τα φιλαράκια...ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΙΡΆΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΟΙΧΊΖΟΥΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ ΖΩΈΣ... ΟΎΤΕ ΠΡΟΚΑΛΟΎΝ ΘΛΊΨΗ ΣΕ ΜΑΝΕΣ...αλλά μόνο γέλιο και ζωή βγάζουν. Πιάστε το νόημα...κανένα ραντεβού θανάτου δεν θα οδηγήσει ΠΟΥΘΕΝΆ μόνο χειρότερα θα κάνει τα πράγματα. Μπράβο στα αδέρφια έξυπνο τρολ! #arisprank

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΆΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ - 25/3/1914 (@aris_porto_salonico) στις 8 Ιαν, 2020 στις 2:37 πμ PST

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα