Sportime

Όσα έκανε ο Κέντρικ Ναν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Άλμπα - Παναθηναϊκός (vids)

Όσα έδειξε ο Κέντρικ Ναν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο Βερολίνο.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Όσα έκανε ο Κέντρικ Ναν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα Άλμπα - Παναθηναϊκός (vids)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο του αγώνα Άλμπα Βερολίνου - Παναθηναϊκός -για την 7η αγωνιστική της Euroleague- ο Εργκίν Αταμάν.

Συγκεκριμένα ο 28χρονος γκαρντ πέρασε στο παρκέ με 2:46 για το φινάλε της πρώτης περιόδου (αντί του Σλούκα) κι ενώ το σκορ ήταν 18-21 για το τριφύλλι. Στην 5άδα μαζί στου στα γκαρντ ήταν ο Τζέριαντ Γκραντ.

Στην πρώτη του άμυνα απέναντι στον Γκαμπριέλ Πρόσιντα δεν τα πήγε καλά καθώς δέχθηκε τρίποντο, ενώ στη συνέχεια υπέπεσε σε λάθος πάσα.

Ο Κέντρικ Ναν στα 2:46 που έμεινε την πρώτη φορά στο ματς (προτού γίνει αλλαγή από τον Σλούκα στο πρώτο δευτερόλεπτο της Β' περιόδου) είχε 0/2 τρίποντα, αλλά κι ένα «γλυκό» φλότερ με το αριστερό χέρι με το οποίο έγραψε τους πρώτους του πόντους με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Αυτός ήταν όλος ο χρόνος που πήρε το νέο απόκτημα των πράσινων στα δύο πρώτα δεκάλεπτα της αναμέτρησης με τους Γερμανούς, με το σκορ να διαμορφώνεται στο 47-60 υπέρ της ελληνικής ομάδας.

Τα δεκάλεπτα: 26-27, 47-60

The first points of @nunnbetter_ with @paobcgr right after his EuroLeague debut🟢👇 pic.twitter.com/3u5QBfXQoD

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) November 10, 2023

#PAOFans in Berlin! 💚@albaberlin - #paobcpic.twitter.com/cX4TtTfTYA

— Panathinaikos BC (@paobcgr) November 10, 2023

Balcerowski FLIES✈️@paobcgr#FlightTime I @TurkishAirlinespic.twitter.com/OxLvik57BN

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) November 10, 2023

Επίσης σε κατηγορίες: Euroleague ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα