Sportime

Γκουαρδιόλα: «Συγνώμη, αλλά θέλω να περάσει η Μπάγερν»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ζήτησε συγνώμη από τον αγγλικό, αλλά ξεκαθάρισε την προτίμησή του υπέρ της Μπάγερν στη σημερινή αναμέτρηση με την Λίβερπουλ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Γκουαρδιόλα: «Συγνώμη, αλλά θέλω να περάσει η Μπάγερν»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και ξεκαθάρισε την προτίμησή του για τον αγώνα της Μπάγερν με τη Λίβερπουλ.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε ανοικτά υπέρ της βαυαρικής ομάδας, αφού επεσήμανε άλλωστε ότι αποτελεί μέρος και κομμάτι της ομάδας, έπειτα από τα τρία χρόνια που πέρασε στο Μόναχο.

Μάλιστα φρόντισε να ζητήσει συγνώμη από τον αγγλικό λαό, ξεκαθαρίζοντας όσο καλύτερα μπορεί τη θέση του.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ανέφερε: «Συγγνώμη από τον αγγλικό λαό, αλλά θέλω να περάσει η Μπάγερν Μονάχου.

Είμαι ακόμα κομμάτι του κλαμπ, μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω τρία υπέροχα χρόνια στο Μόναχο, αγαπάω την πόλη, έχω πολλούς φίλους εκεί και θέλω η ομάδα να περάσει, αλλά ξέρω ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα:

https://twitter.com/footballdaily/status/1105763826992144385

Επίσης σε κατηγορίες: Αγγλία Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα