Sportime

Κουτσιαύτης: Πολύ εύκολα έδωσε ο Δανός το πέναλτι στο Άρης - Ολυμπιακός!

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης πήρε θέση για τις επίμαχες φάσεις του παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Κουτσιαύτης: Πολύ εύκολα έδωσε ο Δανός το πέναλτι στο Άρης - Ολυμπιακός!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Την ανάλυση για την απόδοση των διαιτητών στη 19η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague έκανε, όπως κάθε Δευτέρα βράδυ, ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» του Action 24.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι Άρης - Ολυμπιακός στο Χαριλάου και τη νίκη των ερυθρόλευκων με 1-2, ο γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας στάθηκε στη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι και που τους έδωσε την ευκαιρία να πετύχουν το δεύτερο τέρμα τους και ουσιαστικά να βάλουν τις βάσεις για το τρίποντο.

Πιο συγκεκριμένα, για τη φάση του μαρκαρίσματος του Φαμπιανό πάνω στον Φραν Ναβάρο, ο Κουτσιαύτης τόνισε πως ο Δανός διαιτητής Χάνσεν Μόρτεν Κρογκ έδωσε πολύ εύκολα το πέναλτι, τονίζοντας όμως πως ήταν σωστή η απόφαση αλλά και η γενικότερη εικόνα του στο παιχνίδι.

Δείτε τα όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης:

https://youtu.be/Zhj-h_6DMI0?t=182

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα