Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει ΝΒΑ για εμένα»
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μιλώντας σε ΜΜΕ της Σερβίας, επανέλαβε γι' ακόμη μια φορά ότι το ΝΒΑ δεν αποτελεί στόχος του και ότι είναι ευχαριστημένος που βρίσκεται στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.
Ο Σέρβος προπονητής είναι ο... άρχοντας των Ευρωπαϊκών πάγκων και δεν σκοπεύει να αφήσει τη Γηραιά ήπειρο για τα μάτια του ΝΒΑ. Αυτό δήλωσε στη σερβική εφημερίδα «Blic» ο Ομπράντοβιτς: «Δεν υπάρχει ΝΒΑ για εμένα. Τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευχαριστημένος στη Φενέρμπαχτσε. Περνάω εξαιρετικά. Συνεργάζομαι με εξαιρετικούς ανθρώπους, ενώ έχω εξαιρετική σχέση με τον κόσμο της ομάδας. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο κι είμαι αφοσιωμένος στη Φενέρ. Με γεμίζει. Δε σκέφτομαι κάτι άλλο».
Δεν παρέλειψε ωστόσο να αναφερθεί και στον Ιγκόρ Κοκόσκοφ που θαυμάζει: «Παρόλα αυτά, υπάρχουν άτομα στο ΝΒΑ που θαυμάζω. Μεταξύ άλλων κι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, για τον οποίο είμαι πολύ περήφανος. Μη ξεχνάμε, θα είναι και φέτος εκεί (σ.σ. Σακραμέντο Κινγκς). Είναι φιλόδοξος».
Zeljko Obradovic! #F4GLORY #NeverEnough
A post shared by Fenerbahçe Beko (@fbbasketbol) on May 16, 2019 at 10:26am PDT
Zeljko Obradovic! #EuroLeague #F4GLORY #NeverEnough
A post shared by Fenerbahçe Beko (@fbbasketbol) on May 16, 2019 at 4:35am PDT
A post shared by Fenerbahçe Beko (@fbbasketbol) on May 16, 2019 at 5:15am PDT
A post shared by Fenerbahçe Beko (@fbbasketbol) on May 16, 2019 at 4:34am PDT
