Sportime

Ζενίτ: Τραυματίστηκε ο Αγιόν - Άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του

Άσχημα νέα για τη Ζενίτ με τον τραυματισμό του Γκουστάβο Αγιόν

Στέλιος Ανδρικάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ζενίτ: Τραυματίστηκε ο Αγιόν - Άγνωστος ο χρόνος επιστροφής του
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Άσχημα νέα για τη Ζενίτ, που είδε τον Γκουστάβο Αγιόν, να τραυματίζεται στον αγώνα της VTB League, κόντρα στην Τσμόκι Μινσκ.

Ο Μεξικανός σέντερ είναι άγνωστο το πόσο θα λείψει από τους αγώνες της ρωσικής ομάδας, αφού πρόκειται για μυϊκό πρόβλημα στο ισχίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ - Ο Στέφανος Δέδας σκιαγραφεί τον Άντι Ράουτινς (vids)

Σίγουρα δεν θα βρεθεί στο παρκέ κόντρα στη Χίμκι, ενώ ακόμα κανείς δεν ξέρει αν θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια της επόμενης εβδομάδας στη Euroleague.

Εκεί η Ζενίτ θα κοντραριστεί με τις Μπακόνια και Βαλένθια, όπου σίγουρα αν λείψει θα είναι μεγάλη απώλεια.

Φέτος ο 34χρονος έχει στη Euroleague, 12.8 πόντους, 5.6 ριμπάουντ, 1.3 κλεψίματα και είναι από τους κορυφαίους.

Injury alert 💉

Unfortunately, in yesterday's game Gustavo Ayon got a partial damage of the back muscle of the hip. He's out indefinitely.

We wish our center to come back as soon as possible! pic.twitter.com/pJ85xjqXdV

— Basketball club Zenit (@zenitbasket) January 7, 2020

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ Ξένα πρωταθλήματα

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Στέλιος Ανδρικάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα