Sportime

Ο Νεϊμάρ έμεινε για προπόνηση και εμφανίστηκε σε τουρνουά πόκερ

Αντιδράσεις για την επιλογή του Νεϊμάρ

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Η απουσία του Νεϊμάρ από τον αγώνα της Σάντος
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Νεϊμάρ δεν ταξίδεψε στη Βενεζουέλα για τον αγώνα της Σάντος με την Ουνιβερσιδάδ Σεντράλ στο Copa Sudamericana. Η ομάδα αποφάσισε να τον κρατήσει στη Βραζιλία, ώστε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης μετά το Μουντιάλ.

Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα και πέτυχε γκολ σε άσκηση με μπάλα. Την επόμενη ημέρα, όμως, εμφανίστηκε στο BSOP Winter, μεγάλο τουρνουά πόκερ στο Σάο Πάολο. Βίντεο από την παρουσία του ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης.

Η επιλογή του προκάλεσε αντιδράσεις. Πολλοί φίλοι της Σάντος θεώρησαν άσχημη την εικόνα, επειδή η ομάδα έπαιζε σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι.

Ο προπονητής Κούκα εξήγησε ότι ο Νεϊμάρ έμεινε πίσω για δυνατές προπονήσεις και επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί το Σάββατο απέναντι στη Σαπεκοένσε.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα