Sportime

Airbnb: Δώρον άδωρον η απαγόρευση - «Δεν θα δούμε μειώσεις στα ενοίκια»

Δώρον άδωρον η απαγόρευση στα Airbnb της Αττικής - Καμία έκπτωση στα ενοίκια

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Airbnb: Δώρον άδωρον η απαγόρευση - «Δεν θα δούμε μειώσεις στα ενοίκια»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για τα μάτια του κόσμου αποδεικνύεται πως πάρθηκε από την κυβέρνησηη απαγόρευση των Airbnb σε τρεις κεντρικές περιοχές της Αθήνας καθώς δεν πρόκειται να δούμε μειώσεις στα ενοίκια των σπιτιών.

Μπορεί ο πρωθυπουργός να ανακοίνωσε από το βήμα της 88ης ΔΕΘμέτρα και για τα καταλύματα τύπου Airbnb, που τίθενται προς βραχυχρόνια μίσθωση ώστε να αντιμετωπιστεί η στεγαστική κρίση όμως φαίνεται πως είναι δώρον άδωρον.

Airbnb: Δώρον άδωρον η απαγόρευση - «Δεν θα δούμε μειώσεις στα ενοίκια»

Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ρεβύθης, μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, μίλησε στο κανάλι του MEGAγια τα ενοίκια τονίζοντας πως περίμενε περισσότερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μείωση τιμών είναι δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν σπίτια στην αγορά. Τα περισσότερα δεν είναι ανακαινισμένα. Το 45% της φορολογίας είναι βαρύ, δεν θα δούμε μειώσεις ενοικίων », ξεκαθάρισε ο κ. Ρεβύθης ενώ συμπλήρωσε πως «Δεν υπάρχει σπίτι με ενοίκιο κάτω από 500 ευρώ. αν είναι καινούριο το σπίτι θα νοικιάζεται πάνω από 700 ευρώ».

Δείτε τα όσα είπε:

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα