Αλεξανδρούπολη: Σοκ! Αναζητείται άντρας που βίασε επανειλημμένα κουτάβι!
Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη με άντρα να βιάζει επανειλημμένα σκυλίτσα 4,5 μηνών. Δίνεται αμοιβή 3.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορία για τον άντρα.
Σοκ και αποτροπιασμός στην Αλεξανδρούπολη μετά την είδηση του βιασμού σκυλίτσας από άνδρα, την οποία γνωστοποίησε φιλοζωική οργάνωση που δραστηριοποιείται στη Θράκη.
Συγκεκριμένα η Φιλοζωική Οργάνωση «Αδεσποτούλια Ξάνθης», με μία εξαγριωμένη δημοσίευσή της στο Facebookαποκάλυψε το περιστατικό το οποίο φέρεται να συνέβη στην Αλεξανδρούπολη.
Όπως αναφέρει η δημοσίευση, το μόλις 4,5 κουτάβι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση με ένα κομμάτι να λείπει από τον πρωκτό! Η «Αλέξα», όπως την έχουν ονομάσει, έχει μεταφερθεί στην οργάνωση από φιλόζωους, λαμβάνει πλέον ιατρική φροντίδα με πολύ βαριά παυσίπονα για τον πόνο και δείχνει δυνατή.
Η ομάδα αναφέρει επίσης ότι δίνεται αμοιβή 3 χιλιάδων ευρώ σε όποιον μιλήσει και δώσει πληροφορία που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του «κτήνους». Αποκλείεται σύμφωνα με τους ίδιους να μην υπάρχει κάποιος που να κατάλαβε κάτι.
Αναλυτικά η δημοσίευση της ομάδας για το περιστατικό:
Διαβάστε Επίσης:Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη καταζητούμενου από την Interpol
