Sportime

Φρίκη στη Λαμία: Σκότωσαν 59χρονο πατέρα 3 παιδιών μέσα στο καφέ του – «Πάλευε για το μεροκάματο»

Ο άτυχος άνδρας, στήριγμα της οικογένειάς του, είχε δύο κόρες απόφοιτες Νομικής και έναν γιο που ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Φρίκη στη Λαμία: Σκότωσαν 59χρονο πατέρα 3 παιδιών μέσα στο καφέ του – «Πάλευε για το μεροκάματο»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία ενός 59χρονου άνδρα, πατέρα τριών παιδιών, στο κέντρο της Λαμίας. Ο Δημήτρης, ιδιοκτήτης μικρής καφετέριας στην οδό Όθωνος, βρέθηκε νεκρός μέσα στην επιχείρησή του λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Δράστες τον χτύπησαν βάναυσα με λουκέτο στο κεφάλι και τον μαχαίρωσαν, πριν κρύψουν τη σορό του πίσω από το μπαρ.

Ο άτυχος άνδρας, στήριγμα της οικογένειάς του, είχε δύο κόρες απόφοιτες Νομικής και έναν γιο που ετοιμάζεται να δώσει Πανελλήνιες. Όπως λένε φίλοι και γείτονες, δούλευε σκληρά για να προσφέρει στα παιδιά του. Το επικρατέστερο σενάριο είναι η ληστεία μετά από πάλη. Οι αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η τοπική κοινωνία παραμένει παγωμένη από το φρικιαστικό έγκλημα.

Διαβάστε επίσης:

Πρόεδρε, κράνος! Η βόλτα του Αλαφούζου με τον Ατζούν ξεσήκωσε… Τούρκους και δίκτυα

Transfermarkt: Οι τιμές ξεφεύγουν για τα καλά – Αυτή είναι η νέα λίστα με τους ακριβότερους παίκτες στον κόσμο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα