Sportime

Κορονοϊός: Ελαφρά μείωση των κρουσμάτων

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Κορονοϊός: Ελαφρά μείωση των κρουσμάτων
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε για την πορεία που έχει ο κορονοϊός στη χώρα μας και ανακοίνωσε 942 νέα κρούσματα. Οι διασωληνωμένοι είναι 443, ενώ οι καταγεγραμμένοι θάνατοι το τελευταίο 24ωρο, 58.

Σήμερα ανακοινώνουμε 942 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 137918, εκ των οποίων το 52.3% άνδρες.

5412 (3.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 40963 (29.7%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

443 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 142 (32.1%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 79.5%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 885 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 58 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 4788 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1948 (40.7%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα