Sportime

Κορονοϊός - εμβόλια: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε τον εμβολιασμό μικρών παιδιών από 5 ετών!

Εμβόλια και για παιδιά από 5 ετών και πάνω ουσιαστικά προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Κορονοϊός - εμβόλια Κυριάκος Μητσοτάκης
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κορονοϊός - εμβόλια: Παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν σε μεγάλη μερίδα της επιστημονικής κοινότητας ο Κυριάκος Μητσοτάκης προαναγγέλλει την έναρξη των εμβολιασμών σε παιδιά από 5 ετών και πάνω.

Το στίγμα του για το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμού για τα παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών έδωσε ο πρωθυπουργός.

Στο Παλαιό Φάληρο, όπου βρέθηκε για την 28η Οκτωβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μεταξύ άλλων τόνισε: «Και όσοι είναι από 12 και πάνω, εσείς ακόμη δεν πιάνει ο εμβολιασμός. Σε λίγο, σε λίγο για σας».

Σε διάλογο με μικρό κοριτσάκι ο πρωθυπουργός δεν έχασε την ευκαιρία και ζήτησε από τα μικρά παιδιά να προωθήσουν τον εμβολιασμό στην οικογένειά τους!

«Αν τυχόν έχετε κάνα γονιό ή κάνα παππού καμιά γιαγιά που δεν το έχει κάνει, θα πρέπει του πείτε ότι πρέπει να το κάνει». Οι μαθητές απάντησαν: «Το κάνουμε. Εντάξει».

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα