Sportime

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δεν υπάρχει πάρκινγκ και η τροχαία κόβει κλήσεις!

«Πονοκέφαλος» για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης η μη ύπαρξη πάρκινγκ στους τερματικούς σταθμούς του Μετρό.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Μετρό Θεσσαλονίκης: Δεν υπάρχει πάρκινγκ και η τροχαία κόβει κλήσεις!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το Μετρό Θεσσαλονίκης μπορεί να διανύει τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, ωστόσο δεν είναι λίγα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Σύγχυση έχει προκαλέσει στους πολίτες της πόλης η οποίοι θέλουν να το χρησιμοποιήσουν, το γεγονός πως δεν υπάρχουν πάρκινγκ στους τερματικούς σταθμούς προκειμένου να μπορεί κάποιος να σταθμεύσει το αμάξι του και να χρησιμοποιήσει το νέο Μέσο Μαζικής Μεταφοράς.

Παρά το γεγονός πως δεν έχει υπάρξει η απαραίτητη πρόβλεψη, η τροχαία κόβει εκατοντάδες κλήσεις, ενώ σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok σημειώνεται πως έχουν κοπεί 160 κλήσεις και έχουν αφαιρεθεί 50 πινακίδες από αυτοκίνητα.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο...

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα