Sportime

ΣΥΡΙΖΑ για Μπακογιάννη: «Βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές»

«Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
ΣΥΡΙΖΑ για Μπακογιάννη: «Βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την Ντόρα Μπακογιάννη πως βάζει «στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές».

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Σύμφωνα με την κ. Μπακογιάννη, οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών.Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία».

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα