Sportime

Βάρκιζα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου- Διακομίσθηκε στο Τζάνειο

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Βάρκιζα: Έδειραν οδηγό λεωφορείου- Διακομίσθηκε στο Τζάνειο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Βάρκιζα: Σύμφωνα με τις πληροφορίες του citybus-drivers.comπίσω από την στάση του τέρματος ήταν παρκαρισμένο ένα λεωφορείο της γραμμής και παράπλευρα από δεξιά του δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα στα οποία έξω από αυτά βρίσκονταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Το λεωφορείο της γραμμής που οδηγούσε ο συνάδελφος που δέχτηκε επίθεση στάθμευσε στην στάση του τέρματος στη Βάρκιζα για το προκαθορισμένο δρομολόγιο και μπροστά από το λεωφορείο που ήταν ήδη παρκαρισμένο και τα δύο ΙΧΕ.

Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και τότε οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον οδηγό, μπήκαν εντός του λεωφορείου και τον χτύπησαν αφού πριν ειρωνικά και προκλητικά τον χλεύαζαν αν ενοχλούν που βρίσκονται παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων.

Πηγή: Citybus-drivers.com

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα