Sportime

Κορονοϊός, Πορτογαλία: Περιορισμός και σε εστιατόρια!

Νίκος Τοσκίτσης 1 λεπτά ανάγνωσης
Κορονοϊός, Πορτογαλία: Περιορισμός και σε εστιατόρια!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Κορονοϊός, Πορτογαλία: Κλείνουν σχολεία και νυχτερινά κέντρα, περιορισμοί σε εμπορικά κέντρα. Ο πρωθυπουργός της χώρας Αντόνιο Κόστα ανακοίνωσε, επίσης, περιορισμούς σε κρουαζιερόπλοια και εστιατόρια.

Η πορτογαλική κυβέρνηση διέταξε χθες το κλείσιμο όλων των σχολείων πανεθνικώς από την Δευτέρα για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού μέχρι νέας αξιολόγησης του μέτρου στις 9 Απριλίου, ανακοίνωσε σήμερας ο πρωθυπουργός Αντόνιο Κόστα σε τηλεοπτικό του διάγγελμα.

Κορονοϊός: Όλες οι ειδήσεις

Επίσης ανακοίνωσε ότι δεν θα επιτρέπεται σε κρουαζιερόπλοια να αποβιβάζουν επιβάτες, εκτός όσων είναι κάτοικοι Πορτογαλίας.

Κλειστά επίσης θα είναι νυχτερινά κέντρα, ενώ θα υπάρξουν περιορισμοί χωρητικότητας στην είσοδο σε εμπορικά κέντρα και εστιατόρια.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Νίκος Τοσκίτσης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα