Sportime

Μαριάντα Πιερίδη: Μπηχτή για τους συνεργάτες της Δέσποινας Βανδή- Η Τουρκία δεν είναι Ρόδος

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαριάντα Πιερίδη έριξε μία… μπηχτή τόσο για τους συνεργάτες της Δέσποινας Βανδή στο θέμα της συναυλίας στην Τουρκία.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Στο ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή που ακυρώθηκε στον Τσεσμέ αναφέρθηκαν στο Summer’s cool.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Στο ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη συναυλία της Δέσποινας Βανδή που ακυρώθηκε στο Τσεσμέ αναφέρθηκαν στο Summer’s coolτου ΣΚΑΪ με τη Μαριάντα Πιερίδη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια έριξε μία… μπηχτή τόσο για τους συνεργάτες της Δέσποινας Βανδή όσο και για την τραγική επέτειο της εισβολής των Τούρκων στην Κύπρο την 20η Ιουλίου 1974 και του ςκαλλιτέχνες που τραγουδούν στο συγκεκριμένο μέρος τις συγκεκριμένες μέρες!

Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια είχε φροντίσει από χτες (18/7) να ξεκαθαρίσει ότι η ίδια δεν θα τραγουδούσε ποτέ στην Τουρκία τέτοιες ημερομηνίες αφού και η ίδια έχει καταγωγή από τα Κατεχόμενα.

Διαβάστε περισσότερα στο mediatime.gr

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα