Sportime

ΑΕΛ - Ολυμπιακός 0-4: «Ερυθρόλευκη» καταιγίδα στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας

Τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού στη Λάρισα, το πρώτο του Γκονζάλες και η εμφάνιση των νέων προσώπων απέναντι στην ΑΕΛ.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ τις ομάδας τους / Φωτογραφία: Intime
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Ολυμπιακός πέρασε εντυπωσιακά από τη Λάρισα επικρατώντας με 4-0 της ΑΕΛ Novibet για το Superbet Κύπελλο Ελλάδας με τον Αρμάντο Γκονζάλες να ανοίγει τον δρόμο και τους νέους «ερυθρόλευκους» να βγαίνουν μπροστά.

Η ΑΕΛ απείλησε στο 24' με τον Νοικοκυράκη και τον Κάρμο να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φορτούνης έβγαλε τη σέντρα και ο Γκονζάλες με δυνατή κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού για το 0-1.

Στην επανάληψη ήρθε η... καταιγίδα. Ο Σα έκανε το 0-2 στο 50', ο Μπρούνο με δυνατό συρτό σουτ ανέβασε το σκορ στο 0-3 στο 54' και η βραδιά είχε ακόμη έναν νέο πρωταγωνιστή.

Ο Ζοέλ Ρόκα πέρασε ως αλλαγή και στο 66' βρήκε δίχτυα για το τελικό 0-4. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες ακόμη και για πέμπτο γκολ με τους Μαρτίνς και Ρόκα ολοκληρώνοντας με εμφατικό τρόπο την πρώτη του αναμέτρηση στη League Phase του Κυπέλλου.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα