Ολυμπιακός: Είπε «όχι» σε 4 εκατ. ευρώ ο Ικάρντι
Ο Μάουρο Ικάρντι απασχόλησε έντονα τον Ολυμπιακό πριν από τον Μάριους, όμως ακόμη και τα 3-4 εκατ. ευρώ δεν έφταναν για συμφωνία.
Πριν ο Ολυμπιακός προχωρήσει στην απόκτηση του Μάριους, το όνομα του Μάουρο Ικάρντι είχε απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες, καθώς η περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού είχε εξεταστεί ως μία μεγάλη κίνηση για τη γραμμή κρούσης.
Το σημαντικότερο εμπόδιο ήταν από την αρχή το οικονομικό. Οι απαιτήσεις του Ικάρντι βρίσκονταν σε επίπεδα που καθιστούσαν εξαιρετικά δύσκολη οποιαδήποτε συμφωνία, ακόμη και για έναν Ολυμπιακό που ήταν διατεθειμένος να διαθέσει σημαντικό ποσό για έναν επιθετικό τέτοιου βεληνεκούς.
Ένα συμβόλαιο στην περιοχή των 3-4 εκατ. ευρώ από την πλευρά των «ερυθρόλευκων» δεν φαινόταν αρκετό για να καλύψει όσα ζητούσε τότε ο Αργεντινός. Έτσι, παρά το έντονο ενδιαφέρον και τις συζητήσεις γύρω από το όνομά του, η υπόθεση δεν μπόρεσε να πλησιάσει στα δεδομένα που θα επέτρεπαν να προχωρήσει.
Ο Ολυμπιακός τελικά στράφηκε στον Μάριους, όμως το γεγονός ότι είχε προηγηθεί η περίπτωση του Ικάρντι δείχνει και το επίπεδο του επιθετικού που αναζητούσαν στον Πειραιά.
