ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θύρα 7: «Πετάχτηκαν οι Φιλιππινέζες του “επενδυτή”…»

Η Θύρα 7 εξέδωσε νέα ανακοίνωση-απάντηση στην Original 21 με αφορμή την έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας. Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού απαντούν σε εκείνους της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για «τη λάσπη» και «τα αμέτρητα ψέματα», όπως λένε, που περιέχει η χθεσινή τους ανακοίνωση. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Original 21 κατά Θύρας 7: «Όπου και να...
Θύρα 7: «Πετάχτηκαν οι Φιλιππινέζες του “επενδυτή”…»

Η Θύρα 7 εξέδωσε νέα ανακοίνωση-απάντηση στην Original 21 με αφορμή την έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας.

Οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού απαντούν σε εκείνους της ΑΕΚ, κάνοντας λόγο για «τη λάσπη» και «τα αμέτρητα ψέματα», όπως λένε, που περιέχει η χθεσινή τους ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Original 21 κατά Θύρας 7: «Όπου και να γίνει ο τελικός σας περιμένουμε στις 26 Ιουλίου … Υπαλληλάκια»

Αναλυτικά:

«Πετάχτηκαν οι Φιλιππινέζες του «επενδυτή», μετά τη χθεσινή μας ανακοίνωση,να ρίξουν λάσπη και να απαντήσουν με αμέτρητα ψέμματα.

Επειδή έχετε ξευτιλίσει το οπαδικο ήθος με την ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ σας στο αφεντικό.

Απαντάμε σαν Ολυμπιακοί σε Φιλιππινέζες…

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε ότι εμείς ασκήσαμε κριτική, στην μεθόδευση της επο για την επιλογή του γηπέδου του τελικού και ότι δεν τρώμε κουτόχορτο. Εσείς εκπρόσωποι της επο είστε ή το γραφείου τύπου του Μελισσανίδη;; Άλλωστε οι τελευταίες ανακοινώσεις σας αυτό ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ.

Δεν φοβόμαστε να παίξουμε πουθενά την βλαχοπονηριά σας κρίνουμε.

Εντός και εκτός γηπέδου δεν σας βλέπουμε και ερχόμαστε να… παίξουμε, ομάδα και κόσμος ακόμα και στο γιαπί σας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί παρεξηγηθήκατε εσείς οι… αγνοί οπαδοί;

Να ξεκινήσουμε από τα βασικά, το αν εμείς θέλουμε να γίνει με κόσμο ή χωρίς το γνωρίζετε πολύ καλά, οπότε αφήστε το… θεαθήναι!

Όταν,σας προτείναμε να πάμε όλοι οι οπαδοί στον υπουργό , να μιλήσουμε για τις μετακινήσεις και να απαιτήσουμε να φτιάξει ένα νόμο ώστε να μπορούμε να πηγαίνουμε όλοι παντού!

Ενώ λοιπόν ο υπουργός δέχτηκε την συνάντηση, εσείς αρνηθήκατε, μη τυχόν και πάρει πόντους ο Αυγενάκης. Επομένως μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, γιατί είναι ξεκάθαρο πως ότι έχετε μαζί του, είναι εξαιτίας του αφεντικού σας και λόγω ΟΠΑΠ και ΕΠΟ.

Οπαδικά και σαν αεκ δεν σας έχει πειράξει πουθενά, άλλωστε μια χαρά τον αγκάλιαζε και τον ευχαριστούσε ο Αγγελόπουλος πριν λίγο καιρό στην παράδοση του κλειστού των Λιοσίων στην ΚΑΕ ΑΕΚ.

Μιλάτε εσείς ρε Φιλιππινέζες,για υπαλλήλους που είχατε συμφωνήσει με το αφεντικό σας να κάνετε επεισόδια, για να πέσει η ομάδα σας έτσι ώστε να διαγραφούν τα χρέη καμία 500εκ ευρώ !

Μιλάτε εσείς ρε Φιλιππινέζες, για υπαλλήλους που τον Μπάγεβιτς τον έχετε περάσει γενεές δεκατέσσερις και αφού τον επέβαλε το αφεντικό σας κάνατε τουμπεκί!

Εσείς που όταν τόλμησε να ασκήσει κριτική η ορίτζιναλ Πάτρας στο αφεντικό σας, βγάλατε επίσημη ανακοίνωση και τους αδειάσατε και σαν να μην έφτανε αυτό τους διαγράψατε κιόλας!

Ρε βλάκες ακόμα και στον Αγγελόπουλο,κάνατε τουμπεκί όταν πήγατε και τον βρήκατε για το θέμα του Παπαθεοδώρου ενώ πριν είχατε βγάλει ψευτοανακοίνωση εναντίον του!

Αυτά είναι υπαλληλίκια και όχι αν δουλεύεις στην Cosco ή στο Δήμο, τίμια και αξιοκρατικά.

Πάμε λοιπόν και στο μεγαλύτερο ψέμα. Να σας θυμήσουμε ότι από το 2002-2004 είχαμε έδρα την Ριζούπολη και ερχόμασταν χιλιάδες, ενώ εσείς κρυβόσασταν. Επίσης όποτε, μα όποτε παίξαμε τα επόμενα χρόνια εκεί, ήρθαμε με τα μηχανάκια μας και εσείς κρυβόσασταν πίσω από τα ματ στην Δεκελείας, λες και δεν έχει άλλον δρόμο να έρθετε κοντά μας. Και μην το πάμε πιο παλιά γιατί δεν σας συμφέρει..

Πάντως εμείς ένα ξέρουμε, όπως ερχόμασταν πάντα, έτσι φεύγαμε. Εσάς δεν είδαμε ποτέ και πουθενά ψεύτες.

ΥΓ: Όχι ότι παίζει ρόλο αλλά η Cosco, δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό, έτσι για να το ξέρετε. Άλλωστε με αυτά που λέτε προσβάλλετε και τους Αεκτζήδες που δουλεύουν εκεί μέσα. Ρωτήστε τους,ΕΣΕΙΣ οι λασπολόγοι και ψεύτες μια ζωή.

Υ.Γ ΣΚΥΨΤΕ μην σας δούμε

Αταλάντη 2019»

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Έλληνες του εξωτερικού: Δεν είναι προτεραιότητα ο Ολυμπιακός για τον Κώστα Τσιμίκα

Δεν είναι προτεραιότητα ο Ολυμπιακός για τον Κώστα Τσιμίκα

Να συνεχίσει να είναι παίκτης της Premier League είναι ο στόχος του Κώστα Τσιμίκα γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός έχει λίγες πιθανότητες

Έλληνες του εξωτερικού
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ποντένσε έτοιμος για επιστροφή στον Ολυμπιακό – Το μήνυμα που του έστειλαν οι ερυθρόλευκοι

Ποντένσε έτοιμος για επιστροφή στον Ολυμπιακό – Το μήνυμα που του έστειλαν οι ερυθρόλευκοι

Η Αλ Σαμπάμπ βυθίζεται σε οικονομικά προβλήματα και ο Ντάνιελ Ποντένσε ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό με ξεκάθαρο μήνυμα από τον Πειραιά να μείνει ελεύθερος και να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η Ίντερ στο κυνήγι του Σαντιάγκο Έσε – Το ακριβό «διαμάντι» του Ολυμπιακού που είναι άνετος

Η Ίντερ στο κυνήγι του Σαντιάγκο Έσε – Το ακριβό «διαμάντι» του Ολυμπιακού που είναι άνετος

Ο Σαντιάγκο Εζέ εντυπωσιάζει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και η Ίντερ σκέφτεται κίνηση για την απόκτησή του πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός ξανά για Ζενόν – Η Σάντα Φε μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της μεταγραφής μετά τις τρέλες της Μπόκα

Ολυμπιακός ξανά για Ζενόν – Η Σάντα Φε μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της μεταγραφής μετά τις τρέλες της Μπόκα

Η Σάντα Φε διεκδικεί το ποσοστό της στη μεταγραφή του Κέβιν Ζενόν, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζει νέα πρόταση και τη Μπόκα να ζητά 15 εκατ. δολάρια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αν έχεις… άστρο – Απίθανο αυτό που συμβαίνει με τον Πνευμονίδη

Αν έχεις… άστρο – Απίθανο αυτό που συμβαίνει με τον Πνευμονίδη

Ο 19χρονος Σταύρος Πνευμονίδης ετοιμάζεται για την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό μετά τις απουσίες Μαρτίνς και Καμπελά εντυπωσιάζοντας στην προετοιμασία με γκολ και ταλέντο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει για Πιρόλα και Μάνσα

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι ισχύει για Πιρόλα και Μάνσα

Έχει μερικές σταθερές ο Ολυμπιακός στον προγραμματισμό του για τα στόπερ. Τι αφορούν αυτές τους Πιρόλα και Μάνσα.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Η φωτογραφία που δείχνει πως ο Μεντιλίμπαρ βγάζει το… λάδι στους παίκτες του

Ολυμπιακός: Η φωτογραφία που δείχνει πως ο Μεντιλίμπαρ βγάζει το… λάδι στους παίκτες του

Ο Ολυμπιακός είχε μια... ωραία ιδέα να ποστάρει στα σόσιαλ φωτογραφίες των παικτών πριν και μετά την προπόνηση

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Του Ζενόν είναι ανοικτό ακόμα για να έρθει στην Ελλάδα

Ολυμπιακός: Του Ζενόν είναι ανοικτό ακόμα για να έρθει στην Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παρακολουθεί τα όσα γίνονται στην Αργεντινή ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ουνιόν για τον Ζενόν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι μεταγραφή θα κάνει αν πουληθεί ο Έσε;

Ολυμπιακός: Τι μεταγραφή θα κάνει αν πουληθεί ο Έσε;

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί δυνατά αν πουληθεί ο Έσε!

Ποδόσφαιρο