Τρίτη 7 Ιουλίου 2026
Sportime

Παναθηναϊκός: Μπόλονι τέλος κι επίσημα

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Παναθηναϊκός: Μπόλονι τέλος κι επίσημα
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Παρελθόν κι επίσημα από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αποτελεί ο Λάζλο Μπόλονι, καθώς την Τρίτη (11/5) ανακοινώθηκε το «διαζύγιο».

Ο Μπόλονι απέτυχε να οδηγήσει τους «πράσινους» σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και έτσι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λίγες μέρες μετά την καταδικαστική ήττα από την ΑΕΚ, ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Ρουμάνο τεχνικό.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Λάζλο Μπόλονι και το βοηθό του, Σεργκέι Κουζνιέτσοφ. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Προπονητής του Παναθηναϊκού στους εναπομείναντες αγώνες της τρέχουσας περιόδου θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος καθοδήγησε την ομάδα και στο παιχνίδι της 18ης Οκτωβρίου 2020 κόντρα στον ΟΦΗ».

Θυμίζουμε ότι το τέλος για τον Μπόλονι στη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό είχε γίνει γνωστό άτυπα από τη Δευτέρα (10/5).

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα