Sportime

Ανακοίνωσε Τιάγκο Μάνσο η Κηφισιά

Ενίσχυση με τον δεξιό μπακ της Τοντέλα για την ομάδα των βορείων προαστίων.

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ενίσχυση με τον δεξιό μπακ της Τοντέλα, Τιάγκο Μάνσο για την ομάδα των βορείων προαστίων.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Την απόκτηση του Τιάγκο Μάνσο ανακοίνωσε η Κηφισιά. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός αγωνιζόταν στην Τοντέλα την τελευταία διετία μετρώντας 64 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και πέντε ασίστ.Ακόμα έχει αγωνιστεί στην Κ23 της Εστορίλ, στην Τροφένσε, την Μπελενένσες και τη Σιντρένσε.

Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Tiago Miguel da Silva Manso, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός.

Γεννημένος στις 13 Δεκεμβρίου 1999 στην Πορτογαλία, ο Tiago Miguel da Silva Manso ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από την Ακαδημία της Foot 21, πριν μετακομίσει στα τμήματα υποδομής της CF Os Belenenses.

Ακολούθως, φόρεσε τη φανέλα της Real SC και της SU Sintrense, πριν πάρει μεταγραφή για την Estoril Praia (50 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ), στην οποία έμεινε για δύο χρόνια, κατακτώντας ισάριθμες φορές τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Κ23 της Πορτογαλίας.

Το 2022/23 βρέθηκε στην CD Trofense (35 συμμετοχές), ενώ το 2023/24 επέστρεψε στη CF Os Belenenses, με την οποία είχε 30 συμμετοχές.

Την τελευταία διετία αποτέλεσε βασικό στέλεχος της CD Tondela, καταγράφοντας 64 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ. Με τον πορτογαλικό σύλλογο πανηγύρισε μάλιστα την κατάκτηση του τίτλου στη Liga Portugal 2 το 2025, όντας εκ των αρχηγών της ομάδας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Κηφισιάς και του ευχόμαστε υγεία, τύχη και κάθε επιτυχία!».

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα