Χρήστος Τζόλης: Παίρνει μεγάλη μεταγραφή
Ο Χρήστος Τζόλης έχει προσελκύσει πάνω του πολλά βλέμματα.
Για δεύτερη σεζόν στη σειρά ο Χρήστος Τζόλης κάνει όργια. Και εάν πέρυσι έπαιζε στην Bundesliga 2 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, φέτος έχει φτάσει ακόμη και να ξεχωρίζει στο Champions League με την Μπριζ.
Το εντυπωσιακό είναι πως ήδη έχει παίξει περισσότερα ματς με τους Βέλγους και ακόμη υπάρχει δρόμος στη σεζόν. Με τη Φορτούνα κατέγραψε σε 37 αγώνες πέρυσι 24 γκολ και 10 ασίστ. Απίθανες επιδόσεις για έναν εξτρέμ!
Φέτος έχει σε 39 αναμετρήσεις 13 γκολ και 8 ασίστ. Όλα αυτά ενώ παίζει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο. Το τελευταίο γκολ το έβαλε στην πρόσφατη αναμέτρηση με τη Σεντ Τρούιντεν.
Η Μπριζ έχανε 2-0 και πήρε βαθμό στο τέλος. Ο Χρήστος Τζόλης ήταν αυτός που της τον χάρισε με μία γκολάρα. Σήμα κατατεθέν του η συγκεκριμένη κίνηση και το υποδειγματικό τελείωμα προς την απέναντι γωνία.
Ο 23χρονος διεθνής Έλληνας είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες το καλοκαίρι, αλλά έκανε αυτό που ήταν ποδοσφαιρικά σωστό. Ανέβηκε απλώς στο επόμενο σκαλοπάτι. Και δείχνει πως είναι κάτι παραπάνω από ικανός και για ακόμη ψηλότερα βήματα.
Το βλέπουν και πολλές ομάδες του εξωτερικού. Ήδη υπάρχουν πάνω του μάτια από την Premier League. Μπορεί η εμπειρία του από την Αγγλία να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά τώρα είναι σαφώς πιο έτοιμος. Το δεδομένο είναι πως με τέτοιες εμφανίσεις θα πάρει μεγάλη μεταγραφή! Το καλοκαίρι θα είναι πολύ ενεργό για τον ίδιο