Εθνική Ελλάδας: Τελειώνουν τα εισιτήρια για Σερβία – Στα 10 ευρώ το ιστορικό ταξίδι
Ελάχιστα εισιτήρια έμειναν για το ιστορικό ματς
Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για την πρώτη της βραδιά στη League A του Nations League και ο κόσμος δείχνει ότι θέλει να είναι εκεί. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Σερβία, στις 24 Σεπτεμβρίου στο Βελιγράδι, με τη διάθεση να ολοκληρώνεται στις 19/9.
Το ματς θα γίνει στο «Rajko Mitic» στις 21:45 και θα είναι το πρώτο της Ελλάδας στην κορυφαία κατηγορία της διοργάνωσης. Η τιμή για τους Έλληνες φιλάθλους είχε οριστεί στα μόλις 10 ευρώ, κάτι που βοήθησε ώστε η ελληνική κερκίδα να γεμίσει γρήγορα.
Η μεγάλη ζήτηση δεν προκαλεί έκπληξη. Τα εισιτήρια για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γερμανία είχαν ήδη εξαντληθεί μέσα σε λίγες ώρες.
Sold out για το Βελιγράδι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Με τα εισιτήρια όμως να είναι πλέον ελάχιστα, όλα δείχνουν ότι η Εθνική θα κάνει την ιστορική πρεμιέρα της με δυνατή ελληνική παρουσία στις εξέδρες.
