Γαλατασαράι: Από τη γκρίνια για τις μεταγραφές σε τρεις κινήσεις που αλλάζουν τα πάντα
Τρεις μεγάλες κινήσεις ετοιμάζει η Γαλατασαράι.
Η Γαλατασαράι άκουσε έντονη κριτική.
Οι οπαδοί περίμεναν γρήγορες μεταγραφές. Οι ημέρες περνούσαν και η ομάδα δεν ανακοίνωνε νέα μεγάλη άφιξη.
Τώρα, όμως, το κλίμα μπορεί να αλλάξει απότομα.
Ο Τούρκος δημοσιογράφος Αλί Νατσί Κιουτσούκ υποστήριξε ότι η Γαλατασαράι ετοιμάζει τρεις εντυπωσιακές κινήσεις. Μάλιστα, η μία φέρεται να αφορά παίκτη παγκόσμιας κλάσης.
Το όνομα που ακούγεται πιο έντονα είναι εκείνο του Φιλ Φόντεν. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η τουρκική ομάδα έχει εξετάσει την περίπτωσή του για τη θέση πίσω από τον επιθετικό. Στην ίδια λίστα εμφανίζονται ο Μπρούνο Φερνάντες, ο Τζαν Ουζούν και ο Χούλιο Ενσίσο. Δεν έχει επιβεβαιωθεί, όμως, ποιος είναι ο «παγκόσμιος σταρ» στον οποίο αναφέρθηκε ο Κιουτσούκ.
Η καθυστέρηση έχει εξήγηση.
Η Γαλατασαράι δεν ψάχνει απλώς παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ. Προσπαθεί να βρει ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν άμεσα στο Champions League.
Οι απαιτήσεις των οπαδών είναι πλέον τεράστιες. Η ομάδα είχε πληρώσει 75 εκατομμύρια ευρώ για τον Βίκτορ Οσίμεν, ενώ ακολούθησαν και άλλες πολύ ακριβές κινήσεις. Μετά από τέτοια ποσά, μια απλή μεταγραφή δεν προκαλεί ενθουσιασμό.
Η διοίκηση πήρε μεγάλο ρίσκο αφήνοντας τη γκρίνια να μεγαλώσει.
Αν ολοκληρώσει τρεις σημαντικές συμφωνίες, θα φανεί ότι δούλευε αθόρυβα.
Αν όχι, οι μεγάλες υποσχέσεις θα κάνουν την πίεση ακόμη μεγαλύτερη.
